Sally Hansen Cherry Red - lakkteszt

 
Ha már a Tesco-ban jártam szarvasos pléd keresőben, nem bírtam ki, hogy ne menjek a karácsonyi csomagok felé. Bár nem szeretem a tusfürdő-testápoló-zuhanypamacs összeállításokat, azért mindig megnézegetem őket. Aztán két egyen karácsonyi doboz között megláttam egy sort, amiben Sally Hansen feliratú dobozok voltak, belül lakkal és körömreszelővel. Elsőre fura volt, főleg, ahogy ránéztem az árára, arra gondoltam, biztos valami mini csomag, mini körömlakkal és mini reszelővel. Erre egyébként a csomagolás is pluszban rájátszott, mert nem kicsit süllyesztett, így a lakkosüveg felét nem lehetett látni a csomagban. Mindegyikben piros lakk volt és különböző mintájú reszelő, úgy döntöttem, ha mini, ha nem, 1290 Ft-ot megér, hiszen ezeket a lakkokat eddig csak 2500 Ft körüli áron láttam (azóta utánanéztem, ezen az áron 15 ml-eset adnak).


Aztán itthon kicsomagoltam és jött a meglepi, hiszen mindkét termék nagyobb volt, mint gondoltam. Persze, persze, elolvastam a csomagoláson, hogy 11,8 ml-es a lakk, de nem én vagyok az az ember, aki ebből az infóból meg tudja állapítani, mennyi lakk mekkora üvegbe fér bele, bár sejtettem már vásárláskor, hogy mégsem mini termékről van szó.

 
Csinos üvegben csücsül a Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear lakk 160 Cherry Red árnyalata. Hosszú, keskeny, lekerekítetlen fejű ecsettel van ellátva, ami általában túl sok festéket vesz fel, de ezen könnyen lehet segíteni. A lakk állaga tökéletes, nem híg, nem sűrű, szépen lehet vele dolgozni. Egy rétegben is remekül fedett, a körömvég csak a fényképeket látszódott egy kicsit, úgyhogy inkább feldobtam rá még egy réteget. Így egy átlátszó alaplakkal, két rétegben láthatjátok a képen.

Hamar szárad és száradás után gyönyörű fényes felülete lesz, sok lakknál ezt csak egy fedőlakk réteggel tudom elérni. Az első 24 órát a legapróbb kopás nélkül bírta - még csak ennyit volt a körmeimen, mert hamar meg akartam mutatni, így a reszelőt sem próbáltam még; bár nagyon jó darabnak tűnik.

Szóval, gondoltam gyorsan írok erről a csomagról, hogy akit érdekel, ne maradjon le róla. Nálam bőven megérte csak a lakk is azt az 1290 Ft-ot, amit kiadtam érte. Felkeltette az érdeklődésem a márka iránt, bár eddig mindig csak a szemem sarkából pislogtam a SH lakkok felé. Hát, azt hiszem, ez meg fog változni.
Van SH lakkotok? Szeretitek a készen vásárolható karácsonyi csomagokat?

15 megjegyzés:

  1. Eddig én is drágának ítéltem meg ezeket a lakkokat, de mindenképp benézek a tesco-ba, mert ez a csomag ígéretesnek tűnik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kezdésnek nagyon jó volt, valószínűleg drágábban nem vettem volna ilyen lakkot. Remélem, neked is tetszeni fog ez a csomag, ha megveszed. :)

      Törlés
  2. Én 2 Sally Hansen lakkal kezdtem a pályafutásomat az OPI-árú lakkok terén és sajnos egyik sem váltotta be az árához fűzött ígéreteket (nyúlós-nyálas állag illetve hamar megadja magát a körmeimen). Majd ha türelmesebb időszakomat élem, újra előveszem őket, addig meg elnézegetem a Te körmeiden :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm... akkor lehet, hogy ezzel is szerencsém volt? Ezelőtt még csak nem is fogtam a kezemben ilyen lakkot, de majd óvatosabb leszek, ha véletlenül vásárlásra akarnám adni a fejem. Kíváncsi leszek, nekem meddig fogja bírni, mert nem kímélem. :D

      Törlés
  3. egy középkék lakkom van ebből a SH fajtából és nagyon elégedett vagyok vele. egyetlen kifogásom, hogy iszonyat büdös, sokkal büdösebb, mint bármelyik lakk, amit valaha próbáltam. ennél az árnyalatnál is igaz ez?
    amúgy tényleg nagyon jól néz ki a képeket ez a szín.
    ja és azt hiszem, hogy itt a reszelő van ingyen a csomagban, mert talán önmagában kerül ennyibe ez a típusú lakk, ha jól emlékszem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes, hogy valamiért mindig a kék lakkokról szólva merül fel, hogy büdösebbek, mint az átlag... Ez a szúrósabb szagúak közül való, de nem mondanám büdösebbnek, mint a többi hasonlót. Lehet, hogy tényleg a színnel van a baj?
      Gondoltam rá, hogy esetleg a reszelő lehet az ajándék, de sajnos sehol nem láttam a SH-től ilyen típusú lakkot, csak egy másikat, ami nagyobb kiszerelésű. Így nem tudom, ez alapjáraton mennyibe kerül. De biztos nem adják olcsón a reszelőt sem. :D

      Törlés
  4. szuper ez a lakk ennyit megért a készlet.
    most iratkoztam fel hozzád,eddig nem tudom miért nem tettem meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szégyen, én is most iratkoztam fel hozzád... xD Mindig néztem a blogod, de valahogy a feliratkozás elmaradt. :D

      Törlés
  5. Nagyon szép színe van, és tényleg megérte ez a csomagocska :-)

    VálaszTörlés
  6. Én ma 800 valamennyiért vettem Auchanban ugyanezt.

    VálaszTörlés
  7. 500 Ft-ért lett ma az enyém az Auchanban. A reszelő is nagyon jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nálunk Auchan nincs, de lehet, hogy érdemes lenne körülnéznem a Tescoban, hátha nálunk is akad még ilyen jó akcióban. A reszelőt már én is befogtam, nagyon szeretem. :)

      Törlés