e.l.f. 100 eyeshadow palette


Már többször volt alkalmam kipróbálni e.l.f. termékeket, az egyik nagy kedvencem a 100-as paletta, mellyel természetes és igazán rikító sminket is lehet készíteni. Finom, krémes állagú és jól kezelhető minden színe, ráadásul a halványabb darabok is eltérnek egymástól, használat közben nem mind ugyanazt a színt fogja kiadni.


Szürkés és barnás árnyalatokból is rengeteg van benne, bár engem igazából az élénkebb árnyalatok fogtak meg. Csak tudjunk ennyi színből választani! Ami igazán nagy plusz pont és számomra érdekes dolog, hogy (élőben) ebben a palettában láttam először igazi piros szemhéjpúdert. Amivel eddig találkoztam, az bár piros volt, felvitel után inkább valami erős rózsaszínt produkált.


Néhány minta a palettából. Tartósnak bizonyult a festék primer nélkül is; fél nap elteltével sem gyűlt és csomósodott össze. Vannak benne csillogó és matt árnyalatok is, a kombinációk száma pedig végtelen. A színek pedig valóban olyanok lesznek felvitel után is, amilyenek a dobozban voltak


A paletta tetején kis tükör található, amit szerintem kb. senki nem fog használni, de a biztonság kedvéjért hadd legyen csak ott. Nagyon megéri az árát, főleg, hogy 50%-os kedvezménnyel lehet kapni (már az év eleje óta).

1 megjegyzés: