Essence Stays No Matter What


Sok essence szemkihúzó terméket próbáltam már, ez volt a legutóbbi, amit megvettem. Sajnos. Eddig nagyon elégedett voltam az essence tustermékeivel, gondoltam ezzel sem nyúlhatok mellé. Hát mégis.


A tusvonalat könnyű meghúzni vele, ha elfektetjük és a filces oldalát használjuk. A hegy nem fog túl jól, pedig a kialakítása nem lenne rossz, ha kicsit jobban engedné a festéket, nagyon vékony vonalat lehetne vele húzni. Sokaktól hallottam, hogy hiába vízálló a termék, nem túl tartós, könnyen maszatolódik, mászik el a helyéről. Nekem nem szokott könnyezni a szemem, nem szokott elmaszatolódni vagy nyomot hagyni a festék a mélyítővonal fölött; ez a termék azonban kifogott rajtam. Igaz, hogy ha reggel meghúzom a tusvonalat, akkor csak délutánra, estefelére jelentkezik a probléma; a mélyítővonal fölött kapok egy lilás szürke vonalat, ahhoz hasonlatosat, mint amikor az alkoholos filc átüt a lapon. Színre nem lenne rossz, frissen megrajzolva egészen szép, sötét a vonal, száradás után sem veszít közvetlenül a színéből. Úgy vettem észre, egy picit azért fakul pár óra elteltével.


Vízálló termék, így vízálló sminkhez való lemosóval próbáltam eltávolítani. Mondhatnám, hogy le is jött, csak nem épp maradéktalanul. Szép lilás szürke nyom maradt a tus helyén. Nos, lehet, hogy egy kedves kis sablonként akar működni a dolog és nyomot hagy, hogy másnap ne kelljen gondolkodnom rajta, hogyan húzzam ki a szemem? Viccet félretéve, nagyon ragaszkodó darab. De a víz segít rajta. Egy vizes vattával többet tudtam eltávolítani belőle,  mint bármilyen lemosóval, törlőkendővel.



Tizenötször használtam és a filcvég egy picit elkezdett szálkásodni. Még nem zavaró, de valószínűnek tartom, hogy hamarosan jobban szét fog nyílni a szálkák mentén, akkor pedig mehet a kukába….

Szóval, most van egy vízálló filces tusom, ami csak vízzel jön le, és ami alkoholos filc szerű nyomokat hagy. Ti megtaláltátok már a tökéletes tust?

2 megjegyzés:

  1. Nekem Essence-termék lett a tökéletes választás: -Sun club 100% splashproof- 01 ultra black színben: filcvég, ami nem szálkásodik mindennapi használat mellett, egyenletes,fekete fedés, nem pereg és nem halványodik- nekem bejött :)
    kép itt:
    http://www.pinkmelon.de/wp-content/uploads/2010/12/essence_splash_prrof_sme_teaser1.jpg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem is láttam, hogy van/volt ilyen tus is. De a spirálját használtam, az nagyon jó volt. Most egy Barry M tussal próbálkozom, picit pihentetem az essence-set. :)

      Törlés