Színátmenetes körmök


Ma volt tíz percem, gondoltam kilakkozom a körmöm. Fogtam egy-két essence lakkot (mindig ehhez a márkához nyúlok, ha gyorsnak kell lennem) és nekiültem, hogy alkossak valamit. Nem sűrűn szoktam színátmenetes körmöket csinálni, mert valahogy sosem sikerülnek úgy, ahogy szeretném. Eddig mindig a lakásban kallódó itt-ott talált szivacsdarabkákkal (fürdőszivacs, sminkszivacs, stb...) próbálkoztam, gondoltam biztos azzal van probléma. De nem! Minden szivacshoz béna vagyok, ahhoz is, amit direkt körömpingálási célokra találtak fel.

 
A tökéletes átmenetet most sem sikerült létrehoznom, de mentőötletként ráhúztam egy réteg csillámos lakkot. Nem bántam meg, szépen elfedi a hibákat.



Amit használtam:

ADEN keratin alaplakk (olvashattok róla ITT)
essence colour&go 118 little miss sunrise
essence nail colour 3 – dupla lakk, a „dancing in the streets” felét használtam
essence colour&go 94 gold fever
essence nail art designer set – szivacs


Melyik a kedvenc körömfestési technikátok? Szoktatok színátmenetes körmöket csinálni?

3 megjegyzés:

  1. Baromi szép, olyan mintha sand lakkokkal lenne csinálva. Mikor megnő a körmöm akkor én is szoktam átmenetes körmöt kreálni,ha nem magamnak a barátnőimnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg olyan a csillámoktól, mintha homokszemcsés lenne a felület. :) Színátmenetes festéssel én is csak hosszú körömre próbálkozom, de más körmének még sosem mertem nekiállni ezzel a technikával, mert egyszerűen sosem sikerül olyan szépre, mint szeretném. De most kedvet kaptam a sand lakkokhoz. Kíváncsi vagyok, azokkal mit lehet csinálni színátmenet-téren... :)

      Törlés
    2. http://azrail5.blogspot.hu/2013/06/dijat-kaptam.html#more

      kaptál díjat tőlem :)

      Törlés