Avon Mega Effects Mascara Teszt - videóval


Sokat vaciláltam mire megrendeltem, de itt van és végre írok is róla. Fura barátság lett a miénk, imádtam, közben szidtam, de újra és újra próbálkoztam vele. Ilyen a kapcsolatom az Avon új szempillaspiráljával a Mega Effects-el. Különleges darab ez, különbözik minden eddig általam használt spiráltól. Leginkább egy szövegkiemelőre hasonlít, de nézzétek meg a videót, amin használat közben is láthatjátok! :)


A különleges külső némi tanulnivalót is hoz magával. Ennek a spirálnak a használatát bizony gyakorolni kell, nincs mese. Az elején jön egy-két paca nagy valószínűséggel, de egy kis rutin és ki sem lehet robbantani többé a neszesszerből.


 
Az állítható fejjel könnyedén hozzáférhetünk még a belső szemzug közelében lévő pillákhoz is. Picit még darabosan mozog a dolog, picit néha nehéz kihúzni a fejet, illetve állítani is csak nagyobb „lépésekben” lehet, de legalább nem laza, nem hajlik el, nem kell attól tartani, hogy meggondolja magát, lecsapódik a feje és pacát csinál az arcunkra. A szilikonos kefe egyszerűen bámulatos, (csak ritkán fordul elő, hogy picit több festéket vesz fel a kelleténél) gyönyörűen szétválasztja a pillákat. Nem csomós, nem ragad, könnyen szárad és igazán fekete lesz.


Imádom a csomagolást, csajos, ravasz és mutatós.

 
Egész napos viselés során nem pergett, kopott vagy folyt le. Este éppen olyan volt, mint reggel, amikor felkentem. Némi gyakorlással könnyű a felvitel, a viselése pedig igazán kellemes, mintha rajtam sem lenne. Nem irritálja még az én érzékeny szememet sem.


Számomra ez egy olyan termék, ami valóban beváltotta az ígéreteket. Nagyon tetszik a csomagolás, épp ezzel szokott nálam a baj lenni. Kevés az olyan termék, ami kívül-belül szép, mutatós a csomagolás és a beltartalom is minőségi. Bevezető áron 1699Ft-ért nagyon megérte, bármikor újravenném.

6 megjegyzés:

  1. Ezt én is ki akartam próbálni attól a pillanattól amikor először láttam a reklámot. Aztán lebeszéltem magam, ugyanis szinte csak rossz tapasztalataim vannak az Avonos termékekkel kapcsolatban. Szerintem ezt a kiszerelést a többi kozmetikai márka is átveszi előbb-utóbb, legalább is remélem, mert nagyon tetszik és kíváncsi vagyok rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt egy-két Avonos melléfogásom, de összességében nagyon szeretem a termékeiket, úgyhogy ennek is adtam egy lehetőséget. A kiszereléssel kapcsolatban igazad lehet, biztos lesz, aki előáll hasonlóval, de nem hiszem, hogy túl sokan. Bár az is lehet, hogy ebből is olyan mánia lesz, mint a BB krémből...

      Törlés
  2. Eddig mindenütt azt olvastam, hogy nem pereg le, nekem az volt vele a tapasztalatom, hogy kb. 5-6 óra múlva a szemem alatt volt az egész :-( De örülök, hogy neked bevált! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom. Hát, nem vagyunk egyformák, nem viselkedik egyformán a smink sem. Nekem is volt már olyan, hogy valami mindenkinek szuper volt, de nekem nem vált be. Sőt, nálam ez szokott a tipikus eset lenni. Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalatod, jó tudni az ilyesmit. :)

      Törlés
  3. Sokáig nézegettem, de a kialakítása az én reggeli rutinommal összeférhetetlen :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éppen a reggeli rutinom miatt vaciláltam a megrendelésével. Most, hogy ezt használom, azt mondom, megszokás kérdése. :)

      Törlés