Konferencia OUTFIT


Ma egy outfit bejegyzést hoztam Nektek, kíváncsi vagyok, tetszeni fog-e. :) Életem első, nagy, forgatagos konferenciáján vettem részt ma Budapesten a Magyar Telekom székházában. Már a meghívóból kiderült, hogy üzleti megjelenést várnak el, így alkalmazkodva a dressz kódhoz, valami csinos ruhát kellett kerítenem. Tudom, hogy nőknél kosztüm vagy legalább kosztüm-szerűség lenne az üzleti megjelenés, de méretcsökkenésemből fakadóan nem, hogy kosztümöm, de még „ünneplős szoknyám” (fekete) sincs. Venni, varratni késő volt, így itthon kellett előásnom valamit. Szerencsére volt olyan alkalom, amire ruhát kellett vennem, bár picit segíteni kellett rajta biztosítótűvel – mondjuk még a derekánál így is nagyon laza maradt. A lényeg, hogy összevakartam azért egy egészen tűrhető szettet, amivel nem égtem be, mert senki nem volt kosztümben.

 
Igazi kihívás volt ezt a ruhát viselni, illetve feljutni vele Budapestre. Minden szöszt szeret, főleg a feketéket és a 3 órás út alatt – hiába vasaltunk hajnalban az indulás előtt – hatalmas késztetést érzett a gyűrődésre. Hazafelé ezekkel már nem foglalkoztam... a képek az egész napos utazás és mászka után készültek, itthon.


A cipőm volt a legfurcsább az összeállításban, sokan megnézték. A ruhához és nem a táskához passzintottam, illetve fontos volt, hogy csini legyen, de végig tudjak benne állni/ülni/jönni-menni a rendezvény alatt. Rendes tűsarkú cipőben ez nem sikerült volna nekem.

A táska feketéje a ruha derékrészén elhelyezett fekete betéthez passzol, illetve ez az egy ilyen „márkás” táskám van, gondoltam, erre az alkalomra jó lesz, ráadásul nagyon szeretem. Plusz egy érv mellette, hogy az egész irodát (rengeteg papírt, jegyzetet, táblagépet) bele tudtam pakolni és még a váltás cipő is elfért benne.


Az egyetlen ékszer amit viseltem, a diplomaosztómra kapott borostyánköves ezüstgyűrű volt – bár picit elüt a táska és a cipő arany csatjától, úgy döntöttem, ennyi bőven-bőven belefér.
Virágminta a ruháról

Több ékszernek nem éreztem szükségét, mivel a cipő elég extra és a ruha alja maga is nagyon díszes. Jó, jó, egy fülbevalót tehettem volna még, de mindig begyullad a fülem, úgyhogy ez nem csak lustaság volt! :)

A sminkem fókuszpontja a szám színe volt, az erős pinkhez csak halvány tojáshéj és barna szemhéjpúdereket használtam, a tusvonalat egyszerű feketével húztam meg.
A rúzsom és a lakkom színét a ruha lilás-pink színéhez igazítottam, de ennek vicces mivoltát csak akkor ismertem fel, mikor a hoszteszek rám ragasztották a rendezvény karszalagját. A T-mobile, stb... színe mint tudjuk a magenta, így igazán otthon érezhettem magam a fehér-pink kinézetemmel a szintén fehér-pink díszletben.
Ruha: Philip Russel
Táska: Harrods (London)
Cipő: Deichmann
Szemsmink: Kiko, H&M, Max Factor
Körmök: Kiko
Száj: Catrice
Eléggé sajátosra sikerült ez a bejegyzés, de nem baj. Maga a konferencia nagyon jó volt, a munka része is és a tálalás, a hangulat is.
Tetszik Nektek ez az összeállítás? Szerintetek túl sok, túl kevés?

6 megjegyzés:

  1. Nagyon csini voltál, a cipő nagyon tetszik. Egyébként ez a ruha nekem is meg van, csak kékben. Elő is keresem, ha már így eszembe juttattad :D
    Szerintem se nem túl sok, se nem túl kevés. Egyben van az egész szett :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg volt ez a ruha kékben is, most, hogy így mondod. Az is nagyon szép volt és mennyit variáltam, mire a pink mellett döntöttem... Köszi a véleményt, én magam is úgy éreztem, hogy egészen egészben vagyok. :D

      Törlés
  2. Szerintem az alkalomnak megfelelő az öltözéked, és nagyon jól is áll rajtad! Nagyon csinos vagy, a smink is szuper :)

    VálaszTörlés