AVON Metal Eyes paletta teszt


Nagyon megörültem, mikor megtudtam, hogy az AVON beújít a termékeivel, így a katalógust azzal a szándékkal lapoztam fel, hogy veszek egy palettát. Azt hittem, nehéz lesz a választás, de az első pillanatban megakadt a szemem a „Metal Eyes” fantázianevű paletta aranyos, mustáros színén. Hatalmas volt az izgalom, így utólag belegondolva magasra tettem várakozásaim mércéjét, de nem csalódtam. A színek gyönyörűek, a paletta számomra remekül kihasználható, nappali és esti sminket is készítettem vele. 


A csomagolás a megszokott fényes, fekete dobozka – egyszerű, de nagyszerű. A kör alakú elosztást felváltotta a szögletes, a két világosabb színt téglalap formában, a két sötétebbet négyzet formában kapjuk. Extra segítség a szemhéjpúderekbe vésett szám, melyek (a külső csomagolás segítségével) megmutatják, melyik színt hova ajánlott felvinni. A palettában megtalálható még egy szivacsos applikátor is, illetve a fedél belső fele teljes egészében tükrös.

 
A swatch-ok szemhéjalapra készültek a palettában található applikátorral, szárazon és nedvesen. (Bal oldalon a száraz, jobb oldalon a nedvesen felvitt színeket láthatjátok egymás mellett.) A felső képen normál fénynél, alul napsütésnél. A legnagyobb különbséget a legvilágosabb mutatja, szárazon inkább csak halvány csillogást ad, nedvesen viszont kijön a színe. A másik három szárazon is jól pigmentált, nedvesen erőteljesebb színt produkált.


A barna arany csillámokat, a fehér és a szürke kékes-ezüstös csillámokat tartalmaz. Jól építhető terméket és egymáshoz jól passzoló színeket kapunk. Esti sminket azért készítettem, hogy kipróbáljam, mit lehet kihozni a termékből (ezt láthatjátok a képen). Nappali sminkhez a mustáros színt használtam alapnak, a barnással pedig a tusvonalamat húztam ki egy ecset segítségével. Illetve volt, hogy csak a szürkéset használtam egy cicás tusvonallal.

Összességében nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel, már most tudom, hogy az őszi kedvenceim között lesz, mind a színe, mind a könnyű kezelhetősége miatt. Jelenleg a táskámban pihen, ez lett a "mindig van nálam egy palettám".  

Ti próbáltátok már az új termékeket? Szeretitek a mustár?

8 megjegyzés:

  1. húú csodás smink!! nagyon szépen sminkelsz! szép ez a paletta, színek is jók!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik a paletta. :)

      Törlés
  2. Ez nagyon szép! Nekem is van ilyenem, csak nem ezekkel a színekkel, de nekem nem így áll. Három színt fel tudok használni a negyedikről fogalmam sincsen, hogy már hova kenjem! :) De azért szép! És egy kérdés, hogyan lehet ilyen vonalat húzni, és milyen típusú tussal! Köszi a választ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van, hogy a negyediket én sem használom vagy úgy kombinálom a színeket, hogy egy másikat hagyok ki. A képen lévő tusvonalat filces tussal csináltam - általában ilyennel húzom ki a szemem, nekem ez a leggyorsabb. Hogyan lehet ilyen vonalat húzni? Öhm... hát, próbálok minél vékonyabb, majd kifelé vastagodó vonalat húzni; különösebb trükköm nincs erre. De lehet, hogy csinálok akkor erről külön bejegyzést, hátha mégis csak tudok érdekeset mutatni. :)

      Törlés
  3. Szia! Nagyon örültem, amikor megtaláltam az állatkísérletes posztodat, mivel nekem is fontos az ügy. De aztán meglepődve láttam ezt az avonos posztot, mert úgy tudom, ők használnak állatkísérleteket a termékeik előállításához. Most akkor hogy van ez? Félre ne érts, nem szemrehányásként kérdezem, csak nek értem. Vagy én maradtam le valamiről, és az avon már állatkísérletmentes?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ha visszanézed az állatkísérletes posztot, kb. a közepén láthatod, hogy most mi a helyzet a kísérletekkel. Az új összetevők mentesek a kísérletektől az olyan termékeknél, melyeket az EU-ban forgalmaznak.

      Törlés
  4. Extra jó lett a sminked! De komolyan, nagyon tetszik ^^

    VálaszTörlés