Essence Longlasting Lipstick teszt


Biztos voltam benne, hogy vásárolni fogok ezekből a rúzsokból és mivel anyukám és a húgom is beleszeretett egy-egy színbe, így három pinkes árnyalatot tudok Nektek megmutatni az új, hosszan tartó rúzsok közül.


Ausztriában vásároltuk őket 2,29euro/db áron, itthon – mint ma megtudtam –, 749Ft/db áron lesznek kaphatóak, 10 árnyalatban.


Az új csomagolás egyszerű, de nagyszerű. A matt fekete burkolatot egy színcsík töri meg, amely a beltartalom színét sejteti, így könnyen megtaláljuk a kollekciónkban azt a darabot, amire épp szükségünk van, hiszen nem kell kinyitogatni azért, hogy lássuk milyen színű a rúzs. Ha kicsavarjuk, láthatjuk a rúzstestbe vésett „e” betűt. Apróság, de nagyon tetszenek nekem az ilyen kis finomságok. A kupak rendkívül jól záródik, ennél a terméknél biztos nem fogok attól tartani, hogy a táskámban kinyílik és összeken mindent.

10 COTTON CANDY  08 COLOUR CRUSH  09WEAR BERRIES!
Nehéz fotózni ezeket a rúzsokat, mindig kapnak egy "gumibugyi" beütést...

A felvitel kellemes, a rúzs elég krémes, szinte simogatja az ajkakat. Párszor kell csak átfutni velük a felületen és máris szép, egyenletes fedést biztosít. Azért tükör kell a felkenéshez, mivel jól pigmentált termékekről van szó, ráadásul tényleg olyan színt kaptam az ajkaimon, amilyenre használat előtt számítottam. Kedvelem ezt a - szerintem – picit nedvesen csillogó végeredményt.

Felső kép: nappali fény Alsó kép: lámpánál
 
Kényelmes viselet, nem olyan, mintha nem lenne semmi a számon, inkább olyan érzés, mint egy jól hidratáló ajakápoló. Apropó hidratálás, próbáltam alákenéssel és anélkül is. Hát szinte semmi különbséget nem vettem észre, így a sajátom átavanzsál a tortúra sminkkészletembe, amit akkor használok, ha tényleg pár pillanat alatt kell elfutnom itthonról és nincs idő alapozásra, ajakhidratálásra, stb...

10 COTTON CANDY bevetésen

Nálam 3-4 órát bírt, ez után kezdett el kopni belülről, ilyenkor ha szükséges, akár tükör nélkül is lehet javítani. Evés-ivás után is át kell kenni újra. Nálam sokszor használt darab lesz a 10-eske, biztos vagyok benne, hogy nem egyszer fogom hordani natúr szemsminkkel.

Tetszik Nektek valamelyik szín? Gyakran vásároltok rúzst? 

2 megjegyzés:

  1. Ennek eszméletlen szép színe van a szádon! Kár hogy nem használok rúzst, vagy ha igen kb 4 évente. Pedig a leírásod is elég ígéretes lenne, ha nem lakkfüggő lennék, tuti ezt venném meg ami az ajkadon van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam a lakkfüggőség is játszik, úgyhogy még azt sem mondhatom, hogy lakkozás helyett rúzsozásban élem ki magam... De ami rúzsom van, szorgosan használgatom. :)

      Törlés