Glamour-napos (be)vásárlólista

 
Újra Glamuor-napok, kuponok, kedvezmények, programok és újra az izgatott tervezgetés, ki mit fog venni. Ez lesz a második alkalom, hogy felutazom Budapestre, így picit szerintem izgatottabb vagyok és többet tervezgetek, mint aki amúgy is a fővárosi plázákat járja, főleg, hogy nem csak a programokra, de a bolt(nyitás)okra is figyelek. Így esett, hogy a pénteki napon Szombathely Fő terének környékén fogom elverni a kuponjaimat, szombaton pedig elvileg utazunk és remélhetőleg az Árkádban és az Aréna Plázában kötünk ki. Mivel amúgy is összeszedtem egy listát a vásárolni valókról, gondoltam blogbejegyzés formájában megmutatom Nektek is, hátha ötletet adok, megtetszik Nektek valami vagy éppen Ti hívjátok fel a figyelmem valamire.

 
A pénteki nap tehát a szombathelyi boltoké persze nem az egész nap, csak egy nagy rohanásra fog telni, azt hiszem... Az első utam a BOMB Shop-ba vezet majd, ahol is reményeim szerint bevásárolok a Little Hotties illatokból. Nagyon régóta tetszenek már ezek a cuki párologtatni valók. Kuponnal -20%
A DM-ben a Max Factor (50% - 1db), a Max Factor Max Colour Effect (50% - 1db), az Astor (25% - 1db) és az Alverde (50% - 1db) állványokat fogom végigsündörögni - majd meglátjuk jelleggel. Szemhéjtust és korrektort kellene már vennem egy ideje és érdekel a MF CC krémje is, úgyhogy lehet, hogy itt az alkalom.

A Müllerben a Maybelline kupon esik majd áldozatul terveim szerint. 3db terméket lehet vásárolni 30% kedvezménnyel, amihez ráadásul még hozzájön a 20%-os Müller kupon is. A Color Tattook-ból még mindig van jó pár, ami tetszik. Bár szerintem szinte mindenki ezt fogja venni a kuponokkal. Itt fogom megvenni nagy valószínűséggel az unokatesómnak a kért 2db Loreal BB krémet (látod Viki, nem felejtetem el!) is.
Valamint, úgy tudom, csak a Müllerben lehet az ajándékkal járó arany csomagolású Max Factor Creme Puff-hoz hozzájutni, ha lesz a színemben akciós, szinte biztos, hogy elhozom. Erről különben nem tud valaki valamit, tényleg csak a Müllerben van vagy téves az infó?


Szombaton pedig az első állomás reményeim szerint az Árkád lesz, ahol szeretném belevetni magam a Nailland-élménybe. Különösebb tervem nincs, nem válogattam előre színeket, csak azt tudom, hogy China Glaze és Barry M lakkot biztosan fogok venni. Ha pedig már úgyis ebben a plázában vagyunk, megkeresem az Ambiente Ajándékboltot, ahol lehet Yankee Candle-t kapni. Bevallom, még csak nem is fogtam a kezemben ilyen márkájú gyertyát, de már nagyon régóta szeretném megnézni magamnak őket.

Az Arénában a Clinique kupont szeretném beváltani (2000Ft), ha lehet, a 6600Ft-os 3 lépéses bőrápoló csomagra, bár ez még a kiszerelés méretétől is függ.

A két pláza valamelyikében fogom felkeresni a The Body Shop, Yves Rocher és Flormar boltokat/pultot. A TBS kupon 1 termékre ad 20% kedvezményt, úgy érzem, ebből testvaj lesz. Az Yves Rocher kuponja egy termékre ad 40%-ot, illetve törzsvásárlói ajánlatban is van egy 40%-os kuponom és fogyóban van a kőrisnedves arckrémem. Itt még a vaníliás termékeket kell végigszaglásznom és remélem, nem felejtek el végre pumpát (fejet) venni a habfürdős flakonomra. A Flormar pedig... hát igen, (k)örömlakk, mert már régóta szeretnék.


Egy Claire's-be szeretnék még befutni, mert már kétszer hagytam ott egy „mákos” fedőlakkot. Ezeken kívül pedig ha úgy alakul, szeretném megvenni az új Katy Perry parfümöt is, mert a mintáját imádtam. Kivagdostuk a 20%-os C&A, New Yorker, Orsay, Tally Weijl, Takko és Vögele kuponokat is, mert hát ugye egy lánynak ruha mindig kell. Csősálat, kardigánt és párducmintás, nagy pakolós táskát keresgélek már régóta, úgyhogy ha meglátok valamit, ami tetszik és kuponos, jó eséllyel meg is veszem. Egy kis plusz, ha már sok plázában mozi is van; Cinema City Filmünnep: október 10-13. IMAX 890Ft-ért...

Persze ebben a listában mind olyan dolgok vannak, amiket nézegettem, elterveztem, de nem biztos, hogy végül lesz vásárlás is, főleg, hogy a pénztárcám képességei végesek. Szóval ne gondolja senki, hogy ezt most tényleg mind felvásárolom! :D

Vásároltok valamit a Glamour-napokon? Ha igen, hova mentek? Jár szombaton valaki az Árkád vagy az Aréna környékén? Van olyan dolog, amit már régen kinéztetek, de csak most veszitek meg?

10 megjegyzés:

  1. Én totál be vagyok zsongva, izgulok, mint vmi vizsga előtt :D Én is összeszedtem pár dolgot, készítettem is bejegyzést, ha gondolod nézd meg :)
    Persze nem veszek meg mindent, de a drogériás kuponokat szinte mindig le szoktam vásárolni, ruhákat meg soha nem találok, max a H&M-ben :)
    http://beautylamourblog.blogspot.hu/2013/10/glamour-napok-lista.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a linket, meg fogom nézni. Örülök, hogy mást is így feldobnak a kuponok, nem csak engem. A drogériás kuponokat én mindig kivagdosom, eldöntöm, hogy minél többet felhasználok, utána meg mind megmarad. :D

      Törlés
  2. Láttam a Müllerben az arany csomagolással rendelkező púdert, de valami 3150-3200Ft kb. az ára, így drágább, mintha csaj a púdert vennénk meg. Fel volt aggatva a Max Factor pulthoz, de az elejére nem volt ráírva melyik árnyalat van benne, kiszedni nem tudtam, lehet a hátsó részén van róla infó. Nem vesződtem vele inkább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De érdekes, amikor a hét elején nézegettem nálunk a Müllerben ezt a terméket, az arany csomagolású púder volt középen az állványban és mintha 2600Ft környéki ára lett volna. Ott volt mellette kiragasztva egy szóró is, amin (elvileg) tájékoztatás volt az ajándékról. De egyben, ajándékkal csomagolva nem találkoztam a púderrel. Gondoltam, színt kell választani (elvileg megvan, hogy csak melyik árnyalathoz jár ajándék) és utána a kasszánál adják a többit. Köszi az infót, akkor ennek még majd jobban utánanézek. :)

      Törlés
    2. Én nesziset láttam (4db-ot) a Max Factor pult oldalára kifüggesztve és a neszin volt egy papír, azon rajta volt a púder képe is, de az nem, hogy milyen árnyalat, de olyan jól kifüggesztették, hogy nem tudtam levenni a neszit, hogy megnézzem van-e rajta még infó a termékről. A sima púder meg a helyén volt a pulton, te is azt láttad akkor. De szerintem ez az egész limitált, kérdezz rá ha nincs kint a neszi, mert lehet te megveszed a púdert és elfogyott a neszi, akkor kínos lehet a kasszánál ha visszarakatod. De én a neszin lévő kép alapján úgy értelmezem, hogy abban van benne az is.
      Én az ilyen ingyen jár valamihez valami dolgokkal már többször megjártam... még a Rossmannban is, mikor közölték, hogy a nyitás után fél órával már elfogyott ami járt volna még az általam megvásárolt termékekhez (4ezer Ft értékben) járó ajándék. Ha nem lett volna még mindig kiplakátolva, hogy jár hozzá, akkor nem akkor veszem meg 4 ezerért hanem lassan apránként, mert ráért volna. De a kasszánál már kifizettem, mindegy volt. Gondolták kint hagyják a reklámját vegye csak a nép, aztán mosolyogva közlik, hogy ennyi volt.
      Itt a Müllerben nálunk szerintem "direkt" el is felejtik ha valami jár hozzá (egyszer egy Bourjois púder járt pl. az alapozó mellé, az alapozót megvettem a púdert nem adták oda ingyen, pedig az is ki volt plakátolva a boltban és minden blogon olvastam, hogy még tartott akkor az akció).

      Törlés
    3. Megnéztem, illetve megkérdeztem. Az állvány közepén az arany csomagolású púder van 2600Ft körüli áron, mellé odaragasztva az akció szórója. Ugye erre hittem, hogy esetleg kasszánál kell kérni az ajándékot. De kiderült, hogy hozzánk még nem érkezett meg az ajándék és nem is tudtak tájékoztatni róla, hogyan adják és milyen árban lesz a termék.

      Törlés
  3. Nem mondod, hogy Szombathelyi vagy? :o Odajárok egyetemre! Jövőhéten egy kávé? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! Persze, mehet a kávé, holnap dobok egy mailt. :D

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés