China Glaze neonnarancs szövegkiemelő – lakkteszt


A China Glaze Japanese Koi neonnarancs színe volt az egyik első, amit kiszúrtunk a Nailland pultján. Nem kellett csalódnunk, az üvegből még ütősebb szín került elő, mint amire számítottunk. Szerintem minden gyerek kipróbálta egy-egy unalmasabb tanórán, hogy megszínezi a körmeit a szövegkiemelőjével. A színt, amit akkor szerettünk volna elérni, most megkaphatjuk lakkosüvegbe zárva. 


Alaplakk és fedőlakk kötelező ehhez a darabhoz, ha két napon túl életben akarjuk tartani azt a négy réteget, amit felvittünk belőle – nekem ennyi kellett a tökéletes fedéshez. A száradási idő ennél a lakknál is zseniális, felviszed és szinte már meg is száradt. Az eredmény egy kicsit mattos, a felület gumibevonatra hajaz.

 
A lakk különlegességét az is remekül szemlélteti, hogy (számomra legalábbis) képtelenség volt két egyforma színt produkáló képet készíteni róla, de higgyétek el, éppen olyan élőben, mint a kihúzófilc. Napfényben a sárgás beütése dominál, de mindig olyan ütős, mintha ki akarná világítani a szemünket. :)

Tetszik Nektek ez a szín? Ti is próbáltatok kiskorotokban szövegkiemelővel lakkozni?

4 megjegyzés:

  1. :) Én akkor virultam a legnagyobbakat rajta, amikor sötétedéskor az utcán draszáltam vele, lenéztem a körmeimre és világítottam wazze :DDD
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igen, elfelejtettem megemlíteni, hogy láthatósági mellény helyett is lehet használni. :D

      Törlés
  2. Wow, de gyönyörű! *.*
    Egyébként meg szerintem nincs olyan gyerek, aki ne próbálta volna a filceket a körmén! :D

    VálaszTörlés