Díjat kaptam!


Azrail lepett meg ezzel a díjjal, amit ezúton is köszönök szépen! Már régebben is kapott díjat a blog, nagy elismerés ez nekem, de mindig volt ezekkel a kitüntetésekkel egy problémám. Mégpedig az, hogy tovább kell őket adni. Nem az a baj, hogy nem szívesen adom őket tovább, hanem az, hogy nyuszi voltam hozzá, mert mégis hogy jövök én ahhoz, hogy mindenféle díjakkal zaklassak másokat... De az első díjak óta eltelt időben rengeteg minden változott, sok kedves és cserfes bloggert ismertem meg, akiket rendszeresen olvasok és imádok. (Igen, igen, ez egy ömlengős bejegyzés). :D Bár nem én vagyok a kommenthuszár, az alábbi blogok írói szép pillanatokat csempésztek az életembe bejegyzéseikkel és/vagy videóikkal és biztosak lehetnek benne, hogy – ha csendben, komment nélkül -, de egyetlen bejegyzésükről sem maradok le soha. :)

A szabályok: 

1) Helyezd el a díjat a blogon
2) Linkeld be, aki jelölt téged
3) Jelölj te is blogokat a díjra
4) Értesítsd őket a jelölésről
5) Írj 7 dolgot magadról

A díjazottjaim:
Zizz

Még annyi mindenkinek adnám, de most valahogy így éreztem. Remélem, az sem baj, hogy visszaadtam annak, akitől kaptam. :)
7 dolog magamról:
1. Mindig mindent túlaggódok és ezzel rengeteg kellemetlen percet szerzek magamnak.
2. Imádom a macskákat és karácsony közeledtével a szarvasokat.
3. A Gyűrűk Urát annyiszor láttam, hogy már le tudnám szinkronizálni.
4. Történetfaló vagyok, nagyon szeretek olvasni, filmet nézni.
5. Nagyon szeretem az illatos dolgokat és a gyertyákat – az illatos gyertyákról nem is beszélve.
6. Ha elkezdenék énekelni, kifutnál a világból – semmi hangom nincs.
7. A 7-es a kedvenc számom.

6 megjegyzés:

  1. GYU-ból van kedvenc karaktered? No én is ennyiszer láttam kb kívülről fújom :D
    6....Ott a pont :D Nálam is ugyanez :D
    Egyébként a 90% jellemző rám is :) Kivéve a 7-es nekem az 5 a szerencseszámom, meg a kedvenc is. A szarvasokat én is szeretem, bár nem gyűjtöm őket karácsonykor se, de lehet beszerzek idén valami szarvasos díszt :)
    Köszönöm a díjat, jól estek a soraid!!! *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm. :) Hm, kedvenc karakterem nincs, az összes filmet és könyvet szeretem úgy, ahogy vannak. Viszont a család Gollamot favorizálja, sokszor idézünk is tőle. Például ha hal van ebédre - "Add nekem a halackát frisszen és capkodósan". Bár lehet, hogy ezen az idézeten már torzítottunk az idők során. :DD Különben kifejezetten én sem gyűjtöm a szarvasokat, kb. 3 éve volt, hogy valamiért egy csomó (5-6 db) szarvas plüsst kaptam karácsony előtt, azóta szeretem őket, de vásárolni és keresni kifejezetten idén kezdtem. Így vígasztalom magam valami miatt. :D

      Törlés
  2. Köszönöm a díjat, a kedves sorokat pedig még inkább <3 A Gyűrűk urát szívesen megnézném úgy, hogy lehalkítom, és Te mondod a szöveget, akár Azraillal felváltva :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszönöm. :) Egyszer össze kellene hozni egy ilyen bulit. Biztos van még pár film, amit le tudnánk így nyomni. :D

      Törlés
  3. Annyira cuki vagy, itt vigyorgok a bejegyzésed felett! :))))))) Nagyon-nagyon köszönöm a díjat, hatalmas elismerés!!!!! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés