DM és C&A minizsákmány


Múlt szerdán 25% kedvezmény járt a C&A-ban minden termékre, így ezen felbuzdulva nyakunkba vettük az egyik bevásárlóközpontot (Szombathelyen ez nem jelent olyan nagy munkát, mint amekkorát ez a szófordulat sejtet). 


Mivel híján vagyok a téli ruhadaraboknak, szerettem volna pár melegebb holmit felpróbálni, esetleg vásárolni. Mindig szemezek a kötött pulóverekkel is – pedig nekem pocsékul állnak -, de most nem éreztem kísértést, mert szinte az összes pulcsi rossz állapotban volt. Még mindig nem értem, miért kell minden ruhaboltban a kötött holmikat vállfára tenni. Lehet, hogy alapesetben szépen ellenének lógva, de a vásárlók nem kímélik a portékát, húzzák, nyúzzák és a vállfa sarka egyszer csak elkezd kikandikálni a kötésen át, visszafordíthatatlanul megrongálva a terméket. Így hát megint nem lett (kifejezetten) kötött, csak egy sűrű szövésű, vékony, háromnegyedes ujjú, kéken csillanó szálakkal szőtt, fekete pulcsim. Nagyon szeretem, az ilyen darabokkal könnyű rétegesen öltözködni. 4990Ft helyett 3740Ft-ért lett az enyém. Régóta szerettem volna már egy nagyobb darab nyakláncot is, véletlenül akadtam rá erre a harisnyák közelében, 1990Ft helyett 1490Ft-ért. Alig várom, hogy élesben is kipróbáljam, szerintem egy fekete garbóval nagyon mutatós lesz.


Ha már arra jártam, nem jöhettem el drogériázás nélkül, így épp csak befutottunk a DM, aminek enyhén szólva is karácsonyi beütésű vásárlás lett a vége. A szarvas-szeretet túltengésem netovábbját láthatjátok itt szarvassal díszített natúr hatású papírtáskán (299Ft) és két fa függődíszen (299Ft/db). Azt nem tudom, miért kell hópehelynek kiállnia a szarvasok hátából, de nem baj, így is aranyosak.

Ugyancsak karácsonyi darab az Alverde testvaj csomagja, biztos láttátok már jó pár blogon, én sem maradtam ki a buliból, 899Ft-ért meg is vettem a szettet. (Most ennyit erről, még lesz róluk szó.) Az ünnepi hangulaton túllépve, vásároltam két leárazott Ebelin ecsetet is. Igazából ezekért mentem be a DM-be, mert annyi jót hallottam róluk Katy-től. Még volt a leárazott darabokból, így a púderecset 1599Ft helyett 799Ft-ért, míg a pirosítóecset 1199Ft helyett 599Ft-ért lett az enyém. Valahogy eddig nem figyeltem fel ezekre a darabokra, de amennyit eddig tapasztaltam belőlük, bőven megérik az eredeti árukat is. Még volt pár a leárazott darabokból, ha valakit érdekel, ha siet, még juthat neki.

Ennyi lett volna ez a november közepi karácsony és szarvas túltengéses minizsákmány. Vettetek már idén kötött pulcsit? Karácsonyi apróságot? Valaki nem tudja, hol lehet szarvasos karácsonyi plédet kapni? :)

18 megjegyzés:

  1. Úgy látom csak a mi Dm-ünkben nincs ilyen testvajszett :/
    Amúgy ha jól emlékszem, kicsi szarvasmintás plédet a Tescoban láttam, de nem 100%. Amúgy én is imádom a szarvasokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha most nincs is még, előbb vagy utóbb biztos lesz szerintem. :) Köszi a tippet, akkor lesz egy utam a Tesco-ban. :D

      Törlés
  2. Szia!

    Én is megvettem ezeket a testvajakat, nem az alverdés cuccoknál vannak kirakva, ne ott keressétek.
    Ecsetből én a korrektorecsetet vettem meg, most már ez a 2. Ebelin korrektorecsetem, az elsőt pár hete vettem. Akciósan megéri az árát, de csak a professzionális, a sima fekete szálai rondán álltak, azt nem vettem meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a testvajak a karácsonyi szetteknél voltak kitéve. A fekete szálas olcsóbb árkategóriás ecsetek tényleg rondák voltak. Örülök, hogy a korrektorecsettel meg vagy elégedve, egyre inkább úgy érzem, hogy jó vásárt csináltam. :)

      Törlés
  3. Outfit-et csinálsz a nyakassal? Kíváncsi vagyok rá!
    Az Alverde testvajat én is megvettem, éppen a sült almásat tesztelem :)
    Szarvas :D megláttam és felröhögtem, mekkora cuki vagy :)
    Az előző kommenthez vissza, nekem Legolas a kedvencem, gondolom nem volt meglepő :D Én mindig ezt nyomom: " Tünde szemed mit lát?" :D Azért a Gollamos se rossz, meghallgatnám :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, hm... Igen, jó ötlet, lesz outfit, amint megszereztem a garbós pulcsit, amihez fel akarom venni a nyakláncot. :D A testvajakat még nem kóstolgattam meg igazán, de ami késik, nem múlik. Ha nagyon meg kellene neveznem kedvenc karaktereket, akkor Legolas is biztos benne lenne. Bár Aragornt is bírtam. :D A szarvasok meg... hát ja! xDD

      Törlés
  4. Ó, ezek a rénszarvasok <3 :) Köszi a tippet, anyukámat meglepem majd ezzel a testvaj szettel! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tudtam olyat mutatni, ami tetszik. Remélem, sikered lesz a meglepetéssel. :)

      Törlés
  5. jajj azok a rénszarvasok kelleneeeek:)

    VálaszTörlés
  6. OK, akkor a testvajszett mellett a szarvasdíszeket is meg kell szereznem... Örülök, hogy sikerült ecsetet szerezned, én továbbra is imádom őket :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, a szarvas mániámat mindenki elkapja! :DD Az ecsetek tényleg nagyon jók, örülök, hogy megláttam őket Nálad. Köszi :)

      Törlés
  7. Az ecsetek és a testvajak nálam is jól teljesítenek (bár a vanília-fahéj variáció nem annyira) A nyakékért :) -pedig nem először látom - még mindig odáig vagyok!!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi a baj a vaníliással? Nekem a csokis illatúval nem sikerült még megbarátkoznom. Örülök, hogy tetszik Neked a nyakék. :D :)

      Törlés
  8. Nagyon jó az a nyaklánc! :)
    Díjat akptál tőlem. :) http://thimmykevilaga.blogspot.hu/2013/11/the-versatile-blogger-award.html

    VálaszTörlés
  9. Válaszok
    1. Nyihihi, tudtam én, hogy mindenki szereti a szarvasokat! :D Egy darabig féltem, hogy egyedül fogok maradni a szarvas-mániával, de most már tuti nem! Köszi :)

      Törlés