Életképek 2


Összegyűlt pár kép, így megérett az idő a második életképes bejegyzésre. Mivel sokan fogadtátok pozitívan az elsőt, ezt már bátran teszem közzé. :) Rögtön az első képen egy ombre-kupi. Hihetetlen, micsoda káosz uralkodik el az asztalomon, ha lakkozok... Ecsetek az új tartójukban. Ez a kerámia eredetileg fakanál tárolásra lett kitalálva, de én szárazbabot öntöttem bele és beleültettem az ecseteimet is. Még asztaldísznek is mutatós lett. :D Alul a kedvenc fürdős kencéim, a fürdőkád szélét enyhén szólva is az Yves Rocher és a The Body Shop termékei foglalják el nálunk. Oh, és persze a Glamour-napos zsákmányos bejegyzésben mutogatott Alverde hajvégápoló. Kiérdemelte, hogy idekerüljön, mert életem első terméke, ami tényleg tele volt. Nem félig, nem negyedig, hanem annyira tele, hogy azt sem tudom, hogy tették rá a tetejét!


Az előző ilyen posztban is említettem, sokat utazunk mostanában munka miatt. Hát most hoztam pár képet, ilyenek az őszi reggeleink az autóban. :)

Én és én meg a kávém... meg a német... :D


Konyhai terror, tudom, tudom, hal, de én akkor is szeretem, főleg, ha kecskekaja (saláta) is van hozzá. Mellette a saját találmány sütőzacskós mézes, diós, mangós csirkém. Alul láthatjátok a tököket, amiket - bár másnap, de -, azért sikerült elkészíteni. Annyira nem is lettek rosszak és sikerült kipróbálni a fúrós dolgot is.

Még egy kis Halloween és egy kis virág, mert abból sosem elég.
A két cukorkoponya sminket ITT és ITT láthatjátok. :)


Tádááám, nem maradhatnak el a cicás képek sem, hiszen mindenem a macska. Az első képen láthatjátok, mekkora is az én pici Lokim igazából. Az alsó két képen is ő pózol, a bal oldali ismerős lehet azoknak, akik nézik a Glamour Online Facebook oldalát. Jobbra fent pedig Castiel használja ki az utolsó őszi napsütéses napot... az ágyban durmolta át a jó időt.


Csak, hogy tudjátok, mivel lesz tele a következő ilyen bejegyzés. Megtörtént az első "most már nem bírom tovább" karácsonyi mütyűr vásárlás is. Szarvast mindenkinek minden mennyiségben!

Készültök már a karácsonyi felfordulásra? Szeretitek a szarvasokat? A macskákat? :D

17 megjegyzés:

  1. De szép 'pici' cicád van! :D A jobb felső képen szereplő cica milyen fajtájú? Az orosz-kéknek van hasonló szőre! :) Ebből leszűrhetted, hogy én is macskabuzi vagyok, de a szarvasokat is nagyon szeretem! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, Cas orosz kék (vagy inkább ó rossz kék) :D Örülök, hogy más is így bolondul a macskákért, meg persze a szarvasokért. Köszi! :)

      Törlés
    2. Nem gondoltam volna, h a cica valódi, azt hittem, photo shoppos, őrület! (másik variáció, hogy te vagy ilyen pici, és a cicus ezért látszik oroszlánnak:-)) )

      Törlés
    3. Nem vagyok óriás az biztos, de ez a cica tényleg nagy. Sokan kételkednek Loki méreteiben, míg az ölükbe nem ül :DD

      Törlés
  2. oltári cukik a macskáid, főleg az a "kicsike". én is szeretnék ilyen cicuuut. *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Iggen, és picikének is hívom meg kismacskának. Akkor is, ha itt van valaki, aztán előjön és mindenki megjegyzi, hogy talán gond van a méretérzékelőmmel :DDD

      Törlés
  3. Orosz kék cicát én is szerettem volna még régebben, de helyette lett két utcáról mentett, mégis gyönyörű cicám. Imádom őket <3 Nagyon jó képválogatás volt, várom a következőt :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Én nem ismertem a fajtát Cas előtt, soha nem is volt nemes macskám és képzeld, őt az utcáról szedtem össze egy olyan helyről, ahol öreg néni etette a cicagenerációkat egy becsődölt kínai üzlet mögött. Volt ám meglepetés az állatorvosnál, alig hitte, hogy az utcáról van. Azóta bárki látja, mindenki megjegyzi, hogy szívesen hazavinné. Volt, aki meglátta az állatorvosnál és meg akarta venni, ráadásul nem kis összeget ajánlott érte. Bezzeg szegény kicsikém mikor koszmosz volt és hajléktalan, nem kellett senkinek... Az utcáról hozott cica a leghálásabb, a legnagyobb kincs. :)

      Törlés
    2. Nekem mindkét cicára vannak jelentkezőim, Schrödingert az elegáns vörös kandúr kinézete miatt szeretnék, Maszatot meg a különleges színe miatt (arról nem beszélve, hogy hipercuki, és lehet vele beszélgetni). Egyébként én sem értem, miért nem néznek ki a fejükből az emberek, hiszen rengeteg cica vár gazdára az utcán, de a legtöbben meg sem látják őket :-(

      Törlés
    3. Hát igen, macska-dologban is mindig a szomszéd fűje a zöldebb... :(

      Törlés
  4. Úristen mekkora cirmó! :D Maincoon? :D Hány kilós a kicsike? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ám, most kb. 9kg 1,5 évesen. Bár Cas téli versenysúlya is kb. ennyi. :)

      Törlés
  5. Loki miatt most oda meg vissza vagyok *_* jó nagy :-D de extra cuki! párom szeretne orosz kék cicát, ő is nagyon cuki *_* a képeket meg imádom! én is már vasároltam karácsonyra, meg tegnap adtam le egy kisebb rendelést :) nálam már meg van a hangulat :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A cica imádatom mellé egy díjat is kaptál tőlem ^^

      Törlés
    2. A hangulat nálam még csak akkor tombol, ha valami szarvasosat látok. Köszönöm szépen a díjat, nagyon kedves Tőled! :)

      Törlés
  6. Cicák és szarvasok :) Mindkettőt imádom. És a karácsony téma is előkerült nálam is. :D

    VálaszTörlés