Boldog Karácsonyt! - Életképek 3


Kedves Olvasók, Barátok, Bloggerek, akik ezt a bejegyzést olvassátok! Ezúton szeretnék nagyon boldog, békés karácsonyt kívánni Nektek! Teljen úgy ez az ünnep, ahogy elképzeltétek! Hoztam pár hangulatos képet, fogadjátok őket szeretettel! :)


Ajándékok és karácsonyfa. Nálam idén is narancs-barna a fa, amit ajándékba kaptam. Még a nagypapám vette nekem az első karácsonyfát, ami kb. 20cm-es volt. Volt hozzá mini égősorom is. Azóta szinte minden évben van fa a szobámban, bár ekkora még nem volt, most minden helyet elfoglal.  


A legaranyosabb macis karácsonyfadísz. A narancsmécses, amit láthattatok már. Alul egy mogyoróból készített szarvas és az édességkoszorúm, ami a kedvencem azok közül a díszek közül, amiket idén készítettem. Nagyon különleges hangulata van.  


Az első képen szintén egy koszorú, ez csak természetes dolgokból készült. Rá kellett jönnöm, hogy a mogyorót nagyon nehéz ragasztani, míg minden más a helyén marad, a mogyi nem ragad meg, csak csúszkál össze-vissza. Az adventi koszorúnk, szintén természetes alapanyagok tömkelegével. Alul anya szarvasszános mécsese, mellette az ablakomban lógó csillag. Nagyon szeretem a karácsonyi fényeket. :)


Ezen az utolsó képen pedig a "szarvas gyűjteményemet" láthatjátok. Idén annyit emlegettem a szarvasokat, hogy mindenkitől azt kaptam, illetve párat én is vettem; így nagyon sokan lettek, szinte ellepik a szobát. :)

Remélem, tetszett Nektek ez a pár kép. A két ünnep között még jövök bejegyzésekkel, úgyhogy remélem, idén még „találkozunk”. Még egyszer...

 NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT kívánok Nektek!

16 megjegyzés:

  1. Neked is nagyon boldog karácsonyt! A hópelyhes fa szarvasdíszek tesói a sminktükrömön lógnak: egy zöld-fehér és egy piros-arany :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt is és még egyszer nagyon boldog karácsonyt! :) Örülök, hogy sikerült szerezned szarvasokat. Ha egyszer rájössz, miért van a hátukban hópihe, meséld el nekem! :)

      Törlés
    2. Nos, szerintem erre nem fogunk választ találni :-D

      Törlés
    3. Maradjunk annyiban, hogy valaki nagyon vicces kedvében volt. :D

      Törlés
  2. Neked is nagyon boldog karácsonyt :) Nekem i már tavaly karácsony óta rénszarvas mániám van :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szarvasokat nem lehet nem szeretni! :) Köszönöm szépen! :)

      Törlés
  3. Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok én is :)
    Hűű mennyi szép dísz :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó képek lettek! :) Boldog Karácsonyt!
    Ha gondolod nézz be hozzám a nyereményjátékra:
    www.stylelounge.me/karacsonyi-nyeremenyjatek

    VálaszTörlés
  5. Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok! :)))
    A kézügyességed és a kreativitásod pedig határtalan, folyton csak ámulok és bámulok, miket alkotsz! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Igyekszem mindig csinálni valamit, csak nagyon el tudok kenődni, ha bénázom. De szerencsére a mostani próbálkozásaim nem lettek rosszak, ezért is merem megmutatni őket. :) Nagyon boldog karácsonyt Reni, puszii ~ :)

      Törlés
  6. Boldog karácsonyt utólag is! Nagyon hangulatosak a képek, főleg a cicás tetszik, meg a rénszarvasos válogatás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Cicából és szarvasból sosem elég! :D

      Törlés
  7. Szupi képek. :3 Édesek a rénszarvasok! :D

    VálaszTörlés