Colour Soda - Buli smink


Ennek a bejegyzésnek és sminknek a főszereplője a Colour Land paletta, amiről ITT olvashattatok. Most egy erősebb sminket készítettem vele, szerintem egy buliban megállná a helyét. A zöld és a rózsaszín együtt nagyon mutatós tud lenni, ez is egy legalább annyira közkedvelt színkombináció, mint az arany-kék (ilyen sminket ITT láthattok tőlem); mégsem készítem eleget. Ezen most már ideje volt változtatni. :)


Alapozás és korrektor után felvittem a rózsaszín árnyalatot a mozgószemhéj belső szemzughoz közeli felére. A külső részre felvittem a zöldes színt, a kettőt ujjal dolgoztam össze. Ezután satírozóecsettel a szemem külső sarkától indulva, a mélyítővonal fölé és az alsó pillasorhoz vittem fel egy szürkésfeketét (e.l.f. paletta). A sötét festékre felül és az alsó pilláknál is ujjal még egy kicsit rádolgoztam a színeket. A felső- és alsó vízvonalat kihúztam fekete szemceruzával (ami inkább szürke lett), a tusvonalat zselés tussal rajzoltam meg. Ferde vágású tusecsettel felvittem egy kevés fekete szemhéjpúdert a szempillatövekhez, majd spiráloztam. Megigazítottam a szemöldököm és felkentem egy kis rúzst. 


Ahogy a legelső képen és itt is láthatjátok, nagyon fényes szemsminket kaptam. A kép természetes fénynél készült, látni a rengeteg apró csillámot még vaku nélkül is. Ez a kép adja vissza legjobban a festék erősségét, színét. 

Amit használtam

Oriflame BB krém Fair
Catrice Camouflage 010 Ivory
Artdeco szemhéjalapozó
Sivanna Colour Land 01 paletta
e.l.f. 100-as paletta
Primark fekete szemceruza
H&M szemöldökceruza
Max Factor Masterpiecemax szempillaspirál
NYC Expert Last 411 Snowcome

Már három hete beteg vagyok, ezért vagyok olyan kókadt a képeken, nézzétek el nekem. De mindenképpen neki szerettem volna állni próbálgatni ezt a palettát. Terveim szerint még jó pár sminket hozok vele a közeljövőben.

Tetszik Nektek ez a smink? Szeretitek a rózsaszínt és a zöldet kombinálni? 

8 megjegyzés:

 1. Nagyon szép lett! Én elég bátortalan vagyok, ha a szememen kellene színeket kombinálni.

  VálaszTörlés
 2. Világosabb zölddel már többször kombináltam rózsaszínt, de nagyon tetszik a Te határozott színeket tartalmazó verziód. Tényleg ideális bulismink lenne :-)

  VálaszTörlés
 3. Helló Végzet Asszonya :))) Nagyon bejön ez a smink, hihetetlenül életre kelt a szemhéjad! :) Pusza: Reni

  VálaszTörlés
 4. Nekem is nagyon tetszik, bár jó sok a csillám benne, persze ez nem von le a smink tökéletességéből :)

  VálaszTörlés
 5. wow, micsoda színes csillámos csoda! :) Nagyon tetszik! És még kókadtan is gyönyörű vagy, úgyhogy ne aggódj kicsit sem :)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik Nektek az "alkotásom". :)

  VálaszTörlés