Candy Love - lila tavaszi szemsmink


Az előző zsákmányos bejegyzésben mutatott kis lila L'oréal ceruza nem maradt sokáig felavatatlan, annyira kíváncsi voltam, hogy mit tud, hogy alig bírtam ki, hogy legalább lefényképezzem, mielőtt kipróbálom. Készítettem képeket a sminkről is, ami készült vele, fogadjátok sok szeretettel! :) 

Az ablaknál (hideg fény) állva jön ki igazán az élénk, csillogó lila szín

Első lépésben a már említett lila ceruzát használtam a mozgószemhéjon, egészen a mélyítővonalig felvittem. Ezután egy halványabb barnát vittem fel a mélyítővonalba, innen dolgoztam egy picit lefelé egy puha fejű ecsettel, hogy összedolgozzam a lilával. Mikor ez kész volt, besatíroztam egy sötétebb barnát. Ez került az alsó pillák tövébe is, majd a mozgószemhéjra használt ceruzával kihúztam a vízvonalamat, hogy megnézzem, itt mit produkál a termék. 


Mivel az eredmény egy kicsit betegesebb kinézetett kölcsönzött, mint szerettem volna, fogtam egy fekete szemceruzát, áthúztam vele az alsó- és felső vízvonalat is. A tusvonalamat szabadon akartam hagyni, de még mindig ismerkedem az új filces tusommal, úgyhogy játszottam vele egy kicsit. Ezután jött a szokásos spirálozás. Igazából nappali sminknek szántam a dolgot még a szemceruza előkerülése előtt, de végül valami mutatósabb, estibb dolog kerekedett ki a festegetésből... 

Amit használtam

L'oréal Color Riche 11 Lovely Lilas
Essence how to make nude eyes make-up box
Maybelline Master Precise filces tus
Max Factor Kohl Pencil 020 Black
Kiko Longeyes szempillaspirál

Mivel csak a szemsminket készítettem el (meg persze megcsinálgattam a szemöldököm) és alapozáshoz is csak egy icipici CC krémet használtam, , így csak a szemkencéket soroltam most fel. Nagyon odavagyok ezért a lila ceruzáért, pedig majdnem otthagytam, mondván, "annyi ilyennel felsültem már". De ennek a színe! A harmadik kép a szoba sötétjében készült, különben olyan élénk színe van, mint amit az első, második képen is láthattok. Én simán viselni fogom kicsit szolidabb körítéssel nappalra is.

Nektek tetszik ez a lila? Hordanátok napközben, utcára?

12 megjegyzés:

  1. Imádom a lila sminkeket és ez is nagyon szép lett :) Egyébként nem tudom miért, de mindegyik képeden valahogy olyan szomorkás az arcod. Persze gyönyörű, de kicsit melankolikus Nekem egyébként tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy találtam még egy lila mániást. :D Hm... nézegettem már én is és arra jutottam, hogy alapból ilyen az arcom. :D De tényleg, ez egy ilyen se szomorú, se boldog nem vagyok, de koncentrálok, hogy ne ejtsem le a kamerát fényképezés közben fejem. De ígérem, műtét után csinálok mosolygós sminket (képet)! :)

      Törlés
  2. Nagyon szép lett, nagyon tetszik :) én is készítettem ma tavaszi sminket http://fashion-by-asu.blogspot.hu/2014/03/tavasz-inspiralta-smink.htm

    VálaszTörlés
  3. Csodás a színe és maga a smink is amit én még nappalra is bármikor bevállalnék! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszik! :)

      Törlés
  4. Lilát sminkben? Minden nap, munkába is simán. Bámulatosan szép ez az árnyalat, jó hogy nem hagytad ott ezt a kis varázsceruzát :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre jobban megszeretem ezt a ceruzát, a lilát meg pláne. Örülök, hogy Neked is tetszik! :)

      Törlés
  5. De szép lila. :) Csak egyszer tudnék ilyen szép tusvonalat húzni... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olyan édes vagy, hogy a tusvonalat mindig megjegyzed! :D

      Törlés