Essence how to make nude eyes make-up box teszt


Régóta keresgélek már egy szép nude palettát és bár leginkább matt színeket tartalmazóra vágytam, az Essence új, természetes sminkekhez való sminkdobozkája megdobogtatta a szívem. Az elmúlt hónapban szinte minden sminkemnél használtam belőle, ezt ITT és ITT láthatjátok is. Most pedig kap egy külön bejegyzést, mert igazán megérdemli. 


A how to make nude eyes paletta papírdobozos külseje igazán csajosra sikeredett mályvás, krémes színeivel és az oldalán végigfutó szívecskék sorával. Maga a box erős, nyugodt szívvel dobnám bele a táskámba, nem félnék tőle, hogy behorpad vagy más baja lesz. A fedél mágnessel záródik, amelyet bár kinyitni könnyű, biztosan zár.  


A fedél belső oldalán egy tükör található, egészen kényelmes méretű, megoldható vele a sminkelés. A tükör alatt egy kis fakk van, amiben két sminkkártya található, az egyiken nappali, a másikon bulismink ajánlattal. A palettához tartozik még egy dupla végű applikátor is, az ecsetes fele egészen erős, a szivacsos vége viszont gyenge, kifejezetten használhatatlannak tűnik tapintásra, így nálam marad csak díszként a dobozban. 


A szemhéjpúderek hármasával vannak két sorban, felül a világosabb, alul a sötétebb árnyalatok. Minden szín neve a festék tartójának formáját követve félkörívben fel van írva. Felül balról jobbra: eye light beige, go for gold, an eye on apricot. Alul: all about nude, nude night out, team nude. 


A felső képen a színmintákat az alkaromon hideg fénynél, az alsó képen a kézfejemen, meleg fénynél láthatjátok; mindkettőt alapozón, szivacsos applikátorral felvíve. A felső képen nem ragaszkodtam a paletta elrendezéséhez, így jobban látszik, milyen sok különbség van az árnyalatok között. Ebből adódóan valóban alkalmasak nappali- és esti smink készítéséhez is. Minden szín apró csillámokat tartalmaz, gyönyörűen pigmentáltak, alig poroznak, szemhéjalapon nagyon tartósak. Ujjal, applikátorral, ecsettel sem jelentett gondot dolgozni velük. 

Összességében remek kis palettáról van szó, árkategóriájában az egyik legjobban kihasználható, amivel eddig találkoztam. Ausztriában ~6 euro volt, nálunk úgy tudom, akkor lesz kapható, amikor az Essence állványokat 3 méteresre bővítik a Müllerekben. 

Nektek tetszik ez a paletta? Van kedvenc nude palettátok? 

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű színek, nagyon tetszik! Következő ausztriai kiruccanásom során tuti, hogy beszerezem én is. :)

    VálaszTörlés
  2. Alig várom, hogy kaphatóak legyenek a how to paletták nálunk is!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színek, remélem nálunk is megvásárolható lesz hamarosan! :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű színek, bár nem valószínű, hogy megvenném, mert ehhez hasonlóim már vannak. De másnak tökéletes nude paletta lehet :)

    VálaszTörlés
  5. Tetszenek ezek a színek, de én többnyire csak a világos színeket használnám belőle, meg néha néha a sötétet.

    VálaszTörlés
  6. Azta, micsoda színek! Nagyon tetszik :-)

    VálaszTörlés