Nailland zsákmány


Bár nem szeretek annyira az interneten vásárolni, rászántam magam, mert annyi mindent kinéztem már a Nailland kínálatából. Eredetileg China Glaze lakkokért kerestem fel az oldalt, aztán egy rakat Flormar sminktermék is landolt a virtuális kosárban, némelyik kíváncsiságból, némelyik hiánypótlás érdekében. Ha van kedvetek, nézzétek meg, mit vásároltam! 


China Glaze Sparkle All The Way - 3 darabos lakkszett zsebtükörrel
Flormar Satin Matte lakkok, Canary, Curry, Leche színekben
Flormar korrektor- és szemhéjecset
Flormar Ultra Black Eyeliner
Flormar Eyeliner Pen
Flormar Dipliner 
+ ajándék a rendeléshez: China Glaze Travel In Colour 81400


A Sparkle All The Way csomag lakkjai igazi karácsonyi színbombák, már akkoriban felfigyeltem rájuk, de csak most vettem meg őket. Nem fogok az ünnepekig várni a használatukkal, hiszen a piros lakkok mindig menők, a csillámosakat pedig előszeretettel használok. 14ml-esek.


A csomaghoz kapott tükör csodaszép, elég nehéz darab és még gondolkodom, hogy be merjem-e dobni a táskámba, mert nagyon féltem. A belsejében az egyik oldalon normál, a másik oldalon nagyítós tükör van. Az ajándékba kapott 9.6ml-es China Glaze lakkban lila csillámok tömkelege és néhány kék és arany is úszkál. Szép és érdekes is, kíváncsi leszek, milyen a körmökön.  


A Flormar Satin Matte kollekcióból ez a három szín fogott meg, ezek közül is leginkább a sárga. A zöldben és a barnában nagyobb és több csillám van és üvegen keresztül is mindhárom szép fényes. Az egyetlen dolog, ami zavar, az a kupakjuk. Láthatjátok, hogy a zöldé el van fordulva a többihez képest, illetve az ezüst bevonat itt-ott elkezdett lepattogni. Nem baj, majd jobban vigyázok rájuk. 


A korrektorecset tömör, enyhén rugalmas szálú, a szemhéjecset pedig hihetetlenül puha. Ez utóbbi picit aggaszt, de majd meglátjuk, hogyan viselkedik sminkelés közben. A nyelek hosszúak, a közepükön dundibbak, ezáltal nagyon jó a fogásuk, így ilyen téren a kezelésükkel biztos nem lesz baj. 


A tusvadászat folytatásaként rendeltem egy filces tust, illetve, mivel nagyon megtetszett a Flormar Facebook oldalán a tubusos tus, valamiért úgy éreztem, ki kell próbálnom. Eddig csak a kézfejemen próbáltam őket, kezesek és szuper intenzív fekete színük van. A szemceruza hiánypótló darab, mert rá kellett jönnöm, hogy nincs tisztességes fekete szemceruzám. Szintén a kézfejemen próbálva eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, puha, de nem mállik, zselés érzetű és szuper intenzív színe van.  

Maga a webshop könnyen használható volt, nem voltak felesleges felugró ablakok és gyorsan ment a rendelés, vagyis semmi olyan probléma nem akadt, ami miatt nem szeretek neten vásárolni. Ezért és a tájékoztató emailért is jár a piros pont. 10.000 Ft-os rendelés felett ajándékba adnak egy China Glaze lakkot, ez is nagyon szimpatikus, a 7000 Ft feletti rendelésnél az ingyenes szállítás pedig viszi a pálmát.  

Tetszik Nektek valami a csomagból? Szeretitek a Flormar termékeket? Szoktatok a Naillandnél vásárolni? 

10 megjegyzés:

  1. De szupik, várjuk a teszteket! :)

    VálaszTörlés
  2. szuper dolgokat vettél, a CG lakkok nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  3. Minden nagyon szuper, a lakkokról várom nagyon a bejegyzést: )

    VálaszTörlés
  4. Azok a csillámos csodák nagyon tetszetősek :)

    VálaszTörlés
  5. Hűűű, nagyon klassz dolgok:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jó dolgokat vettél :) Várom a teszteket :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi lányok, jönnek a tesztek szépen sorban! :)

    VálaszTörlés
  8. Hú mennyi jóság, kíváncsian várom őket :]

    VálaszTörlés
  9. Szupi kis zsákmány! :))) Sajnos - vagy nem sajnos - nekem hazafelé menet útbaesik a Nailland :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés