ADEN-lány verseny - smink & termékek


Már tudhattok róla, hogy továbbjutottam az ADEN-lány verseny második fordulójába. Már nagyon vártam, hogy megmutathassam Nektek a sminket, amit készítettem, így most erről láthattok képeket és persze magát a versenyvideót. Illetve, olvashattok itt még a sminkhez kapott termékekről is. 


Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb! :)


A feladat egy vonzó, tavaszi smink elkészítése volt, azokkal a termékekkel, melyeket az ADEN biztosított számunkra (ezeket lejjebb láthatjátok). Engem a smink elkészítésében a színes tavaszi virágok és a szirmaikon lévő színátmenetek inspiráltak. 


Az elkészítés lépéseit most nem írnám le, mert láthattátok a videóban. Nagyon megszerettem ezt a sminket, az elkészítése előtt nagyon sokat ötleteltem, rajzolgattam és nagyon örülök, hogy az eredmény élőben még jobban tetszik, mint papíron. Imádom ezeket a színeket!


A termékek aranyos kis csomagban érkeztek és azonnal elkezdtem őket próbálgatni. Nagyon jó dolgokat kaptunk, volt a dobozban sokoldalúan használható darab is. A kedvencem a trió szemhéjpúder, a filces tus, a spirál és a pirosító lett, azt hiszem, őket sokszor láthatjátok majd még. 

A BB és a korrektor színmintája

ADEN BB krém 2 Fair - Alapozáshoz egy BB krémet kaptunk, ami nekem sajnos nagyon sötétnek bizonyult. Szerencsére van egy annyira világos koreai alapozóm, hogy be tudtam keverni, így tudtam használni. Persze kipróbáltam keverés nélkül is, valóban nagyon sötét volt, viszont roppant kellemes viselet. Finoman illatosított, az eddig általam használt BB krémekhez viszonyítva sűrűbb. A címke ígérete: bőrkiegyenlítő hatás, eltünteti a foltokat, ápolja és védi az arcbőrt, UV szűrővel ellátva. Avokádó olajat, aloe vera kivonatot, E vitamint és kollagént tartalmaz. Használata után sem húzott az alapból (javarészt) száraz arcbőröm. 40 ml-es kiszerelés.

ADEN Cover Stick 02 - Számomra ez a darab is sötétnek bizonyult, így én szemhéjalapozónak használtam a videóban. Nagyon szépen megtartotta a szemsminket (lemosásig meg sem mozdult) és szépen beletapadt a szemhéjpúder. Zsírkrétához hasonlító illata van, száraz bőrre kifejezetten ajánlom, mivel kicsit olajos, száradás után nem emeli ki még jobban az amúgy is száraz területeket az arcon. A próbakörön a bőrhibákat és a szemalatti karikákat is szépen elfedte. 3,5g.


ADEN Pirosító arcpúder 01 - Hihetetlenül pigmentált pirosító, amit akár bronzosítónak is lehet használni. Illatát nem nagyon éreztem, viszont szép, apró arany csillámok vannak benne. Könnyű vele dolgozni, lágy, barackos pírként használtam a sminknél, illetve vittem fel belőle a szememre és a számra is. Eléggé porzik, nagyon puha, 5g-os kiszerelésű.


ADEN Krémes szemhéjpúder 07 (lila) és 12 (türkizzöld) - Valóban krémes, fényes, szuper pigmentált szemfestékek, mindkettőben nagyon pici ezüst csillámokat véltem felfedezni. Könnyű velük dolgozni, tartósak, de szerencsére nem nehéz őket eltávolítani. 4g/db.


ADEN Terracotta Trio szemhéjpúder 03 - Ez a gyönyörű, erősen pigmentált szemfesték nagy kedvencem lett. A két kék árnyalat mellett a fényes fehér - én holdfény színűnek hívom - igazi telitalálat. Emiatt nagyon sokoldalúan használható, a sminkemnél nem csak szemhéjszínként, hanem kiemelésekhez is használtam. A mintákat szárazon láthatjátok, de nedvesen is alkalmazható. Elhanyagolhatóan porzik, tartós, szépséges. 


ADEN Precision Liner (filces tus) - Leírása szerint parabén mentes, vízálló. Ez utóbbival vitatkoznék, de ez nem változtat azon, hogy remek termékről van szó. Maga a filctest kialakítása is csodás, van egy külön kézreálló markolatrész, hogy stabilan tarthassuk az eszközt. A tusfej vékony és hosszú, valóban precízen lehet vele dolgozni. Erős, sötét fekete, tartós tusvonalat rajzolhatunk vele. 1ml.

ADEN szemceruza Plum (lila) és Azure (kék) - Hipoállergén, vízálló szemceruzák (ezt itt is picit túlzásnak érzem). A lila sokkal puhább, krémes, a ceruza hegye elhajlik, ha a kézfejemen húzom. A kék kifejezetten kemény, a kézfejemen használva a hegye törik. Vízvonalon nem tudom használni, mert az érzékeny szemem nem díjazza. Viszont a szemhéjra felvíve (kis melengetés után) hihetetlen intenzív, gyönyörű színe van. Csakúgy, mint a lilának, ami a vízvonalon nem produkál élénk, inkább csak pasztell lila színt, fényes ragyogással. 1.38g/db.


ADEN Extra Volume szempillaspirál - Igazán kedvemre való darab, klasszikusnak mondható kefével. Szépen szétválasztotta a pilláimat és enyhén hosszabbította is őket. A színével is elégedett vagyok, nem szénfekete, de azért elég erős. Egyszerre csak kevés festéket visz fel, nagyon szépen rétegelhető, csak mindig meg kell várni, míg az előző réteg megszárad. Az alsó pillákat is könnyeden, finoman lehet vele színezni. 12ml.

Ajakrúzs, tinta, tinta eldolgozva

ADEN Hidratáló ajakrúzs 20 - Valóban hidratál és élénk rózsaszín színe van. A sminkben alapként alkalmaztam, a pirosítóból ütögettem színt bele, akkor aláhidratáltam, de ma már enélkül volt rajtam. Az ajkaim nem száradtak ki, pont olyanok voltak, mint felvitel előtt. Tartósságát tekintve átlagosnak mondanám, 2-3 óra és evés/ivás után igényli a frissítést. 3.5g.

ADEN Lip & Cheek Tint 02 Raspberry - Hihetetlenül intenzív és tartós. Bevallom, arcpírként még nem mertem kipróbálni, mert a számon is egész nap bírja (és az ujjaimon is, miután sikerült belenyúlni). Az illata számomra nem túl kellemes, kicsit műanyagos, de felvitel után hamar elszáll. Egy másik szín már megvolt nekem, azt bele szoktam ütögetni az ajkaimba ujjal, ezt is így fogom használni. Ha esetleg úgy járnátok, hogy jól megfogta a bőrötöket, kétfázisú lemosóval érdemes bombázni, de jó eséllyel akkor is csak elhalványul. 8ml.

Remélem, tetszett Nektek a smink és a kis termékbemutató. Ha van kedvetek, kérlek, szavazzatok rám az ADEN Cosmetics Magyarország Facebook oldalán (április 11-15), nagyon sokat jelentene nekem. Ha pedig megtetszett valamelyik termék, most a GLAMOUR-napok keretében akciósan juthattok hozzájuk az ADEN webshopjában. www.adenshop.hu

Tetszik Nektek a smink? A termékek? Írjátok meg a véleményetek! :)

13 megjegyzés:

  1. Nagyon szép sminket készítettél! Tőlem számíthatsz szavazatra ;)

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű egy smink lett, és a termékek! *.*Azt hiszem kell keresnem egy ADEN-t árusító helyet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Bizony, nagyon jó dolgaik vannak, érdemes legalább megnézegetni őket.

      Törlés
  3. Csodás a smink, igazán tavaszias, kicsit cukorkás, és szuper dolgokat kaptál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Valóban cukorkás, én így pótolom az édességet. :D

      Törlés
  4. Csodálatos! Tőlem is megy a szavazat: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! Köszönöm szépen! <3

      Törlés
  5. Gyönyörűséges vagy ebben a sminkben! Nagyon tehetségesen bánsz ezekkel a kenceficékkel. Egész kedvet kaptam a szemfestékekhez. Ha nem állnának itthon hegyekben, most rögtön rendelnék. :D Így viszont megvárom a holnapot :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Majd holnap... ahha, ez ismerős, én is így szoktam. :D

      Törlés