Alapozás sminkszivaccsal - VIDEÓ


Már olvashattatok az Ebelin remekbe szabott sminktojásáról ITT. A bejegyzés után több kérdést is kaptam arról, hogyan is kell használni ezeket a tojásdad sminkszivacsokat és arra gondoltam, egy videóban mutatom meg az én módszeremet.  


Szerintem egy nagyszerű, a mindennapokban is könnyen használható eszközről van szó. Ha valaki szereti a szép, egyenletes, természetes hatású alapozást, a sminkszivacs a legjobb barátja lehet. Remélem, Nektek is elnyerte a tetszéseteket. 

Szoktatok sminkszivacsot használni? Találkoztatok már az Ebelin sminktojásával? 
Mit szólnátok egy kis játékhoz, ahol nyerhettek tőlem egyet?

7 megjegyzés:

  1. Épp nemrég rendeltem egy ilyet valami távol-keleti országból az ebayről, gondolom néhány hónap múlva megérkezik :) Mondjuk nagyjából 1 dollár volt, nem tudom, milyen lesz a minősége, a beauty blender fanek nagyon tudják szidni az összes dupe-ot. :) Nem tudom, az ebelin változat mennyire strapabíró, mióta használod egyébként?

    Az ecsettel alapozást nem nagyon szeretem, csak ha nagyon sűrű a cucc (pl Rimmel Stay Matte), a folyékonyakat én is jobban szeretem ujjal felvinni, a BB-ket meg végképp. Én pont az ecsetnél érzem azt, hogy több kence fogy, mintha ujjal vinném fel, na majd kiderül, hogy a tojáska mit tud :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hihetetlenül strapabíró, december óta van meg, azóta vagy 100x biztos használtam és nagyon sokat mosom. Nem tudom, az ebay-es milyen lehet, de sok sikert hozzá. Láttam már pár ilyen sminkszivacsot, eddig ez a legjobb, amivel találkoztam - beauty blenderhez még nem volt szerencsém. Az Ebelin azért nem nyel el sok alapozót, mert tömör az anyaga és rugalmas, így nem sérül, törik/szakad meg használat vagy tisztítás közben, mint több márkáé.

      Törlés
    2. Akkor tényleg nincs ezzel semmi gond:) Ha az ebayes netán béna lenne, akkor valahonnan szerzek egy Ebelint.

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Többen jelezték felém a januári teszt után, hogy itthon is lehet kapni. Elmentem nálunk a DM-be (vidék), ott azt mondták, ha lehet, akkor is csak a nagyobbakban. Így ebből én arra következtetek, hogy lehet, csak jó helyen kell vadászni rá. De talán majd egy budapesti megmondja, lehet-e kapni. De próbálkozhatsz akár más márkától is ilyen szivaccsal, a videónak sem maga a termék volt a lényege, hanem inkább általánosságban a sminktojással való alapozás.

      Törlés
  3. Kerestem ma a pécsi DM-ben, de sajnos nem volt, azt sem tudták miről beszélek... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, sajnos nálunk Szombathelyen is ez a helyzet. Úgyhogy már végképp nem tudom, hogy aki látta itthon ezt a kis szivacsot, merre járhatott. ^^'

      Törlés