dm Kedvencek - az első box


A dm is előrukkolt a saját meglepetésdobozával, amiről csak annyit lehetett tudni, hogy összesen 500 db lesz belőle, 5 terméket fog tartalmazni és ezeknek az értéke 6000-20.000 Ft között fog mozogni. Mindezt 2990 Ft-ért és egy regisztrációért lehetett megkaparintani. A szerencsések között voltam, így megnézhetitek videón a bontogatás pillanatait és a termékekről készült fotókat, leírásokat. 


Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb!


Az általam választott dm-ben vehettem át a felső képen látható színes mintás kartondobozt. Már itt meglepődtem a méreteken, sokkal kisebb dobozra számítottam. A belsejében még egy box lapult, pink színben, "dm" logós dombornyomással.  


A fedél alatt rögtön egy levélke lapult, ebben megmutatják kis leírásokkal körítve, mit tartalmaz a doboz. A bontáskor is félretettem, hogy ne ebből tudjam meg a meglepetést, úgyhogy ezt a bejegyzés végén láthatjátok. A termékek még egy lila papírban lapultak, amit egy masnival és egy logós matricával fogtak össze. Imádom az ilyen apró részleteket. 


Ez a látvány tárult a szemem elé (jó nem ez, mert ez már a visszapakolás, de), nagyon meglepődtem, először azon, mennyire tele van a doboz, aztán azon, mik vannak benne.


NIVEA Zuhanyzás Közbeni Testápoló - Normál és száraz bőrre, kakaóvajat tartalmaz, mely ápolja és puhává varázsolja a bőrt, mindezt zuhanyozás közben, így nincs szükség külön testápolóra. Régóta kíváncsi voltam már erre a megoldásra, egyszer mindenképpen eljött volna az ideje, hogy kipróbáljam, most tessék itt van. 250ml, 1299 Ft. 


Vademecum Pro Vitamin Repair fogkrém - Folyékony zománc technológiájának köszönhetően segít javítani a fogak mikro hibáit. Természetes regenerálódással az erős és egészséges fogakért és fogínyért. Érdekesen hangzik, a fogkrémekkel a mai napig úgy vagyok, hogy elfogyasztom és teljesen mást veszek helyette - nem találtam még meg az igazit. Így ezt is szívesen kipróbálom. 75ml, 489 Ft.


Gliss Kur Million Gloss Crystal Oil hajolaj - Fakó, fénytelen hajra, koncentrált Gloss-Elixirrel a csillámló ragyogásért és millió fényvisszaverődésért. Napi szinten használok hajolajat, mivel nagyon száraz és töredezésre hajlamos a hajvégem, így nálam ez a termék is jó helyen lesz. 75ml, 2499 Ft.


Alverde "Stadtgeflüster" tusfürdő - Bio-fair gazdálkodásból származó nádcukortartalmával alaposan tisztítja a bőr, anélkül, hogy szárítaná. A bergamott és narancsolaj pezsdítően friss illata életre kelti az érzékeket. Finom citromos süti illata van, kompatibilis a száraz/extra száraz bőrömmel, így eddig nagyon tetszik. Ha valamibe nagyon bele akarnék kötni, akkor itt leírnám, hogy ez a második tusolótermék egy dobozon belül. De nem bánom. :) 250ml, 499Ft.
  

Scholl Velvet Smooth elektromos lábápoló készülék - Néhány perc alatt hatékonyan eltávolítja a bőrkeményedést. Az ergonomikusan kialakított markolat és a cserélhető fej biztosítja a kényelmes és praktikus használatot. Most mit mondjak, elállt a szavam, mikor megláttam. Nagyon szerettem volna kipróbálni, mivel alapból száraz a bőröm, így gondolhatjátok, hogy megfelelő ápolás nélkül a kényesebb, kiszáradásra hajlamos területek (pl. sarok) mennyire szárazak. Bevallom csak a termék ára tartott vissza attól, hogy azonnal megszerezzem. Remélem, jó barátok leszünk. 12.999 Ft.  


Végül pedig az emlegetett kísérőlevél, amiben széthajtás után láthatjuk a termékeket fotókkal és leírásokkal, valamint feltüntetik benne az árakat is (a bejegyzésben lévő infók és árak innen lettek kiírva). Érdekes megoldás, picit talán direkt. Ez alapján a 2990 Ft-ért megvásárolt dobozom 17.785 Ft értékben tartalmazott olyan termékeket, melyek hasznosak és biztosan fogom tudni őket használni. Összességében mit is mondhatnék, nem semmi kis dobozka volt ez, sokáig gondolkodtam rajta, hogy megpróbáljam-e megrendelni, végül véletlenül éppen akkor értem haza, mikor megnyitották a vásárlási lehetőséget. Ezt jelnek vettem és szerencsém volt. Nagyon örülök neki. Akinek felkeltette az érdeklődését a box, itt megtudhatja a részleteket: www.dmbox.hu. Ezt a dobozt persze már nem lehet beszerezni sajnos, de negyedévente lesz kapható mindig az új.

Tetszik Nektek a doboz tartalma? Sikerült megvennetek? Meg fogjátok legközelebb? 

13 megjegyzés:

  1. Reggel elmentem érte a dm-be, tök aranyosak voltak az eladók, az egyik megkérdezte, hogy nagyon pofátlan lenne-e, ha megkérne, hogy nyissam ki az üzletben, mert annyira kíváncsiak már rá, hogy mi lehet benne :D Nagyon kedvesen kérte, úgyhogy volt ám unboxing, még egy csapat pasi vevő is odasereglett megnézni :)
    Jó kis cuccok, bár ezt a talpreszelőt nem nagyon dicsérik, ahogy elnézem, na majd kiderül, milyen lesz. A többi cuccnak (is) örülök, bár tényleg fura, hogy két tusolótermék van a dobozban, talán jobb lett volna valami dekorkozmetikum, de nem kell panaszkodni persze. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én direkt a videóra tartogattam a kinyitást, de megadtam a csajoknak a blog címét, így meg tudják nézni, mi van a dobozban. :)
      Előzetesen azt hittem, lesz benne dekorkozmetikum, de nem bánom, hogy nem lett, jó ez így is bőven. :)

      Törlés
  2. Óhhhh hát ez marha jóóóóó :) Én pont külföldön voltam, így az egész dm-es doboz történetről lemaradtam. A tartalmát látva eléggé sajnálom :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy lemaradtál. Remélem, hogy a következő is szuper lesz és azt elcsíped (ha akarod). :)

      Törlés
  3. De szuper!!
    Nagyon sajnálom, hogy nem hallottam róla előbb :)
    A honlapjukon nem láttam, hogy mikor lesz a következő alkalom, ezt honnan lehet tudni, mindig nézni kell a honlapjukat?

    Köszi,
    Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Orsi!
      Annyit tudni szerintem így előre csak, hogy negyedévente lesz dobozka. Tehát három hónap múlva már várható a következő, amit gondolom - úgy, mint a mostanit is - a dm Facebook oldalán fognak bejelenteni. Ha értesülni szeretnél, azt biztosan megéri likeolni. :)

      Törlés
    2. Szia!
      Köszönöm szépen a segítséged, akkor mindenképp figyelni fogom :), mivel nincs facebook-om :)

      Orsi

      Törlés
  4. Másoknál is láttam és nagyon jó dolognak tartom, klassz dolgok voltak benne :)

    VálaszTörlés
  5. Ó mennyire szuper, már csak a Scholl terméke miatt is sokszorosan megérte az árát! :)))
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  6. Most nézem, hogy júli. 7.-én újra lejet rendelni. Facebbokon páran panaszkodtak, hogy lemaradtak róla.
    Ha a megnyitást követően azonnal jelentkezem a dobozért akkor biztos van esélyem, vagy 2 perc alatt elfogy mint a pixibox?

    Köszi a választ :)))
    Orsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Orsi! Igen, láttam és is osztottam Facebookon, hogy elérjen azokhoz is, akiket érdekelne, de az elsőről is lemaradtak. Ha megtudod a konkrét időpontot, irány a honlap, mert az előzőnél telesen véletlenül odakeveredtem a nyitásnál és így is 5x lefagyott, mire sikerült elérni a rendelés leadásáig. Nagyon sok az érdeklődő, nincs mit tenni. Persze lehet, hogy azóta már javítottak a helyzeten, de igen, hasonló volt a Pixis tumultushoz.

      Törlés
    2. Ohh de kár, azt hittem ,hogy nem lesz olyan népszerű, mint a pixi. Az áprilisi doboz óta meg gondolom még nagyobb érdeklődés lesz, hát azért remélem sikerül :)
      Köszi és sok sikert! :)

      Törlés
    3. Talán majd idővel emelni fogják a dobozok számát. Szurkolok, hogy elcsípj egyet, sok szerencsét! :)

      Törlés