L'oréal Blogger Day


Szombaton a L'oréal meghívására utaztam fel Budapestre, ahol a cég székházában egy igazán informatív csajos napot tölthettünk el. Hoztam Nektek egy képes élménybeszámolót sok-sok kencéről, mosolygós arcokról és színes hajakról... <3


Egy kis ismerkedés után videókkal tűzdelt prezentációkon keresztül kukkanthattunk bele a L'oréal színes világába, a cég márkáiba. Rengeteg érdekes információt osztottak meg velünk és pár hamarosan megjelenő terméket is láthattunk, például a So Couture szempillaspirált, ami nagyon felkeltette az érdeklődésem. Az előadások után pedig külön asztaloknál szakértői segítséggel ismerkedhettünk a termékekkel.  


Volt itt minden, testre, arcra, hajra; mindent ki lehetett próbálni és szabadon lehetett kérdezni. Kiderült, hogy a La Roche-Posay Cicaplast-ja a műtét utáni hegeken is segít, így biztosan ki fogom próbálni majd. Megnézegettem a Vichy Teint Idéal termékcsalád másik két tagját is, a fluid alapozóra kíváncsi voltam, mennyiben másabb az általam tesztelt krém állagúnál (a tesztet ITT olvashatod). Nagyon jónak tűnik ez is, de végre megerősítést nyertem abban (tapintásos teszttel), hogy száraz bőrre tényleg a krém állag kell.


Persze voltak hajápoló, festő és formázó termékek is. Az egyik sarokban fodrászkodás is folyt, itt éppen Evelin tincseit festik lilára a L'oréal Hair Chalk-jával. Mit mondhatnék, engem, a színmániást rabul ejtett ez a termék, de nem voltam egyedül, sokan távoztunk színes tincsekkel megbolondított hajjal.  


Természetesen sminktermékek is voltak és annyi minden megtetszett, hogy érdemes lenne külön listát írnom már róluk. Azt hittem, nincs szükségem több Color Tattoo-ra, de tévedtem... A sminkcuccokat Larion Oscar mutatta meg és jó pár tippel is ellátott minket. Zseni a pasi, ezen nincs mit ragozni, egy élmény volt találkozni vele. Nagyon érti és élvezi is a munkáját, ráadásul nem rest mesélni az élményeiről. 


Persze nem csak az esemény és a termékek voltak szuperek. Már az elején Barbihoz és Evelinhez csapódtam, az előadások alatt pedig Anna ült mellettem. Jó volt ilyen kedves, lelkes csajokat megismerni. :)


Nagyon hosszú nap volt, sokat utaztam oda-vissza, de nem bántam meg. Remek élménnyel gazdagodtam, sok kedves embert és klassz terméket ismertem meg. Ráadásul nem engedtek el minket üres kézzel, szuper dolgokat kaptunk, amiket biztos vagyok benne, hogy hamarosan láthattok majd bejegyzésekben. 

Ennyi lett volna ez a kis beszámoló, remélem, tetszett Nektek és egy kicsit sikerült átadnom a hangulatból.

6 megjegyzés:

  1. De szerencsés vagy, hogy ott lehettél, gratula :) És nagyon várom már a teszteket!

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy részt vehettél ezen :)
    Én nem használok L'oréal termékeket, mert tesztelnek állatokon :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :) Azért szerencsére már változik a világ és a cég tett már lépéseket az állatkísérletek ügyében.

      Törlés