Outfit - Blogger Day


Hoztam pár képet még szombatról; gondoltam, megmutatom, hogy néztem ki a L'oréal Blogger Day-en. Nemrég kezdtem el beleásni magam az öltözködés rejtelmeibe, mondjuk úgy, próbálkozom. Remélem, tetszeni fog Nektek ez a bejegyzés, ha igen, később is lesz még. :)


Bevallom, elég nehéz helyzetben vagyok, mert ruhailag nem vagyok túlságosan eleresztve, köszönhetően a méretcsökkenése(i)mnek. Mindenféle alapdarab - sőt inkább minden alapdarab - hiányzik a ruhatáramból, így ha valahova készülök, akár egy hetet is el tudok szöszölni azzal, hogy gondolkodom rajta, mit vegyek fel. Ebben az esetben szerencsém volt, mert a ruhát még a műtétem előtt találtam, amikor megérkezett a meghívás, már tudtam, hogy ezt fogom felvenni. A táska is véletlenül talált darab volt, mikor keresgéltem az volt a fontos, hogy nagy legyen, mert mindig rengeteg dolgot hordok magamnál. Itt a fogas kérdés a cipő volt, de valahogy sikerült olyat találni, ami illik a táskához. (Volt egy cserecipőm is, de arról nem készült kép.) A kosztümkabát pedig kölcsöndarab anyukámtól. Így végül meglepő módon egész hamar összeállt ez az öltözet és nagyon megszerettem ezt a színkombinációt.  

Kosztümkabát: Orsay
Ruha: Orsay
Öv: Orsay
Táska: Diana&Co
Cipő: s.Oliver
Harisnya: Moveup


Fura volt ilyen ruhát viselni, kifejezetten olyan darab, ami elől pár éve még elfutottam volna, már csak a mintája miatt is. Viszont rájöttem, hogy a legtöbb gondot nem is a ruhák, hanem a csatok, cipzárak okozzák nekem. Bár lehet, hogy kicsinyes dolog, de akkor is, egyszerűen annyira nehéz ebből-abból arany vagy ezüst csattal rendelkezőt találni, hogy hihetetlen. Szerettem volna, ha minden passzol, a táskából kiindulva a fémeknek aranyszínűeknek kellett volna lenni, de az övnél ezen elbuktam, csak ezüst csatos volt. Kicsit sajnáltam, de így a képet látva, nem volt feltűnő és csak engem zavart. :) 


Ahogy a beszámolóban - ITT - olvashattátok, hajszínezés is volt, persze ebből a buliból sem maradhattam ki. Így hazafelé már szerves részét képezték a kinézetemnek a zöld tincsek.

Smink: L'oréal, Maybelline, Kiko, Flormar
Körmök: Catrice, China Glaze
Haj: L'oréal  Professionnel

Ennyi lett volna ez a rövid kis kinézet-beszámoló, véleményeket, javaslatokat szívesen fogadok! A színekkel kapcsolatban nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)

Szoktatok (egybe)ruhát hordani, hogy álltok a mintás darabokkal? Mit szóltok a színes hajhoz?

8 megjegyzés: