Pink Meteorit Make-up


Ma egy pink sminket hoztam mutatóba, aminek a főszereplője az a Collistar szemhéjpúder, amit a GLAMOUR-napok alkalmával - bejegyzés ITT - vásároltam. Kapott egy kis füstösítést és egy markáns tusvonalat is. Az egész szemsmink engem egy meteoritra emlékeztet, ez azért is lehet, mert a pink szemhéjpúder valójában egy márványos darab. Hamarosan jön a tesztje, de addig is képek és leírás erről a sminkről.


Korrektor, alapozás, szemhéjalapozás után készült a szemsmink, amit egy színben passzoló pirosítóval és matt rúzzsal dobtam fel. Gyakorlásnak remek volt és viselni is szerettem. Bár nem mentem sehova, egy ilyen sminkkel simán kimennék az utcára (annál is inkább, hogy erre még jön egy szemüveg, ami kicsit takarja a dolgokat).


A szemhéjalapra a Collistar pink került nedves applikátorral. Ezután a BarryM paletta középszürkéjét satíroztam a mélyítővonalba, majd a széleket pufi ecsettel és világosszürke festékkel dolgoztam el. A szemzugba és a szemöldök alá fényes kiemelőszín került. Az alsó pillasorhoz a Collistar márványozásának sötét színét használtam, majd kihúztam a felső- és alsó vízvonalamat fekete szemceruzával. Ezután jöhetett a tusvonal és a spirálozás. Szemöldök-pirosítás-rúzs és kész is! :)

Amit használtam:

Catrice Camouflage korrektor - 010 Ivory
Yves Rocher Teint Rayonnant Jeunesse - Beige Rosé 000
Artdeco szemhéjalapozó
Maybelline Master Shape szemöldökceruza - Dark Blond
Collistar Double Effect Eye Shadow - 21 Ardesia Rosa
BarryM Smokin' Hot Palette
Max Factor Kohl Pencil - 020 Black
Aden szemhéjtus
Max Factor Masterpiece Max szempillaspirál
Essence Surfer Babe pirosító - 01 big wave survivor
AVON Színmegújító Ajakrúzs - Optimistic Orchid

Ennyi lett volna, elkészíteni sem volt nehezebb, mint leírni. Nekem nagyon tetszik a pink és a szürke összhatása és most kivételesen a tusvonallal is elégedett vagyok. Ráadásul sikerült egy sminkben több terméket tesztelnem, úgyhogy lesz miről írnom. 

Nektek tetszik a smink? Szoktatok pinket használni a hétköznapokon?

Ha tetszik a smink, kérlek szavazzatok rá ebben az alkalmazásban a Max Factor Facebook oldalán: www.facebook.com/MaxFactorHungary/app_1423193657939057 A képet külön nem tudom linkelni, de ha az alkalmazás borítóképe alatti keresősávba (jobb oldalt) beírjátok, hogy "negiluy", akkor az én kémeim jönnek fel. Kérlek arra szavazzatok, amelyiken amúgy is több szavazat van és amelyik ennek a bejegyzésnek az első képe! Ha szavaztatok, írjátok meg, meg fogom köszönni! ;)

4 megjegyzés:

  1. Szépek a színek így együtt, jól néz ki nagyon! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól áll neked ez a pink smink és azzal a tusvonallal tényleg tökéletes!

    VálaszTörlés
  3. Igazán igéző tekintetet varázsol :)

    VálaszTörlés
  4. Szép smink lett és szavaztam rá.

    http://thebeautyandglamourblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés