Vichy IDÉALIA EYES szemkörnyékápoló

 

A Vichy áprilistól kapható újdonsága, az IDÉALIA termékcsalád új tagja, mely a szem alatti problémákra nyújt megoldást. A L'oréal Blogger Day-en (ITT olvashatod a bejegyzést) sok információt hallhattunk a termékről, ráadásul meg is leptek minket egyel. Mondanom sem kell, azonnal rávettettem magam, már csak azért is, mert az IDÉALIA Life Serum (a tesztet ITT olvashatod) nagyon meggyőző volt számomra.


Bőrkisimító hatóanyagokkal, koffeinnel, B3 vitaminnal és ragyogást adó pigmentekkel veszi fel a harcot a szemkörnyéki problémák, táskák, sötét karikák és ráncok ellen már az első használattal. Hosszútávú hatása 4 hét után válik láthatóvá. Hipoallergén, paraben mentes, friss, hidratáló textúrával, Vichy termálvízzel, 15ml-es kiszerelésben.


A papírdoboz és a termék csomagolása az IDÉALIA családtól megszokott fényes, halvány rózsaszín. A tubus erős, de rugalmas anyagból készült, ezüst színű, jól záródó csavarós kupakkal van lezárva. Kialakítása és mérete is megfelelő, jól kézre áll, könnyű vele dolgozni.  


A szemkörnyékápoló különleges újdonsága a lapos, csőr alakú szilikon applikátor, mely segítségével adagolni és eloszlatni is könnyű a terméket. Nyomás hatására a csőrben lévő csövön keresztül az egyik oldalon tudjuk kinyerni a tubusból a krémet, melyet aztán azonnal el is oszlathatunk a szemünk alatt. Elsőre fura volt ezzel a rugalmas applikátorral dolgozni, de második próbálkozásra már simán mentek a dolgok. Természetesen ujjal is el lehet dolgozni a krémet, de én szebb eredményt értem el a csőr használatával. 


Maga a kence lágy, krémes állagú, könnyen kenhető, alig érezhető illattal. Azonnal észrevehetőek benne a ragyogást adó pigmentek, melyek felvitel után nagyon apró csillámokban nyilvánulnak meg, ha az ember nagyon közelről szemügyre veszi őket. Messzebbről a kezelt terület nem csillámosnak, hanem egészségesen fényesnek hat. 


Ezen a képen láthatjátok felvitel előtt és után. Az optikai korrekció valóban frissebbnek, üdébbnek láttatta a szemem alatti területeket. Nálam a probléma leginkább az apró ráncocskákban (mondjuk inkább, hogy ráncocska kezdeményekben) jelenik meg. A krém feltölti ezeket a ráncokat, ahol nem túl mélyek, ott szinte teljesen elrejti őket, ahol mélyebbek, ott fényesebbnek hatnak, így összességben rövidülnek és halványulnak a vonalak. Táskákkal és sötét karikákkal szerencsére nem nagyon van dolgom, így ezekről nem tudok beszámolni. A képkészítés reggelén egy picit volt lilás a szemem alatti terület, ezt halványította, de el nem fedte. Így akinek korrektorra van szüksége ilyen problémák miatt, annak ez a termék ilyen téren szerintem nem nyújt teljes körű megoldást. Viszont akinek az apró ráncocskákkal gyűlt meg a baja, nyugodtan próbálja ki. 

Szívesen fogom elhasználni ezt a terméket, hiszen az én problémámra bevált. Nem kizárt (sőt!), hogy újra fogom vásárolni és a Serummal együtt használni. Jobb napjaimon ezzel a kettővel még talán alapozóra sem lesz szükségem.

Használtok valamilyen terméket az IDÉALIA családból? Táskás, sötét karikás vagy inkább ráncocskás a szemetek? Használtok valamit a szemkörnyéki problémáitokra?

0 megjegyzés: