Finomság a párologtatóban - Little Hotties


Tudhatjátok már rólam, hogy odavagyok mindenért, ami illatos. Hasonló rajongást érzek a gyertyák iránt is, ha pedig ez a kettő találkozik... Itt az ideje, hogy erről a BOMB finomságról áradozzak, hiszen már több, mint egy éve rabul ejtette a szívemet. Illatozásra fel! 

 

A Little Hotties egy igazán szívmelengető termék, a kis viaszdarabkákat egy párologtató tetejébe kell tenni és élvezni, ahogy a különleges illatok belengik az egész lakást. Ezek a kis aranyosak télen-nyáron állandó lakói a szobámnak. A különböző formájú és színű pasztillák között találhatunk virágosan, fűszeresen, de még csokisan illatozókat is, így mindenki megtalálhatja az évszaknak és/vagy a hangulatának megfelelőt. Ha pedig ez nem lenne elég, még mixelni is lehet őket. 


Csak bele kell pottyantani egy vagy több darabot a párologtatóba, alágyújtani és kész is. Hamar felolvad és sokáig illatozik, én többször szoktam teamécsest cserélni alatta. Ha már nem illatozik a viaszunk, akkor dúsíthatjuk másikkal vagy cserélhetünk. A termék visszadermed és egyszerűen valamivel alá kell nyúlni és kivenni a párologtatóból. Aztán jöhet a következő kör!


A BOMB boltokban a képen látható dobozkában elérhetőek ezek a cukiságok, egy állványról magunk válogathatjuk bele vegyesen a dobozba kedvenceinket, ha jól megpakoljuk, több, mint 130 órára elegendő illatot tudhatunk magunkénak. A boltban, illetve a webshopban pedig elérhető szett formájában; illatválogatás és párologtató egy dobozban. Nézzétek meg őket ITT! Képzeljétek, minden egyes pasztilla kézzel készült, hát nem aranyos? :)

Találkoztatok már ezzel a termékkel? Egész évben gyertyáztok vagy csak télen? Mivel szoktátok illatosítani a lakást? 

7 megjegyzés:

  1. Én egyelőre YC fanatikus vagyok, de a Bomb termékeivel is szemezek egy ideje, főleg mióta karácsonykor te is megleptél az egyik illatos csodájukkal ^^ Még nem használtam el ugyan, de az illata mesés, és biztos ezek is szuperek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony szuperek! :) Vicces, én is ilyen gyűjtögetős, tartogatós típus vagyok. A karácsonyi BOMBságokat is csak januárban használtam el, úgy sajnáltam őket. :D

      Törlés
  2. Nekem ez picit szimpatikusabb, mint a YC tart, mert azzal én annyit szoktam szenvedni, túl nagy és túl intenzív nekem egy adag. Hiába van jó illatuk, ha használat előtt úgy kell lefarigcsálnom, hogy ne legyen rosszul tőle :D Szóval őszre szerintem ezzel teszek egy próbát :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Próbáltam már YC tartot, az is szuper, de nálam azért ez a nyerő. Kisebb, cukibb és az illata is valahogy kellemesebb. Szerintem nem fogod megbánni, ha kipróbálod. :)

      Törlés
  3. Hol lehet kapni ezeket a cukiságokat?? Kipróbálnám őket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legbiztosabb a webshopos szett, itt pedig megtalálod az üzleteket: http://furdogolyok.hu/hu/uzletek/ Nem biztos, hogy mindenhol van (a Müllerekben tuti nincs~), de érdemes megkérdezni, ha valamelyik bolt a közeledben van. :)

      Törlés
    2. Köszi szépen!! :)

      Törlés