Májusi PIXIBAG


Újabb hónap, újabb PIXI-meglepetés. A PIXIBAG ezúttal igazán színes formáját hozza, a belsejében pedig egy nyárfelkészítő szett lapul. 

Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb! 


A tartalom:


A vidám szütyőben most is lapult pár szóróanyag, az egyik egy Wilkinson-Hawaiian Tropic játékra invitál, a másik a Nivea Powder Touch dezodorokat ismerteti. A hátoldalon van egy illatos pillangó. Annyira szeretem az ilyen apró kis "finomságokat". 



Nivea Powder Touch izzadásgátló deo spray - Finom, lágy illattal, 48 órás dezodoráló hatással és értékes Kaolin összetevőkkel. Valószínűleg ez is olyan termék, amire magamtól nem találtam volna rá, viszont nagyon tetszik. Tényleg kellemes, nem tolakodó az illata, ráadásul izzadásgátlóra mindig szükség van, úgyhogy... 150ml

Nivea Creme Care tusfürdő - Két darab is érkezett ebből a krémes, géles állagú tusolótermékből. Ez a mini kiszerelés szinte kiabál, hogy "vigyél nyaralni". 2x50ml


Labello Fruity Shine Watermelon - Gyümölcsös görögdinnye aromával felfrissíti az ajkakat, csillogóvá és puhává varázsolja őket. Hosszantartó ápolást nyújt. Minden évszakban használok ajakápolót, így biztos, hogy ennek is lesz helye. Szeretem a gyümölcsös ízeket, ha pedig tényleg frissítő hatása van, nagyon jóban leszünk. 4,8g

Wilkinson Sword Xtreme3 Beauty eldobható borotva - Flexibilis fejjel, aloe és jojoba krémezőcsíkkal. Most is ilyen borotvát használok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Tényleg jól illeszkedik a fej és a krémezőcsík sem fogy el két húzás után. 


Max Factor Lipfinity Lasting Lip Tint - Hosszantartó, pillekönnyű, csókálló fedést biztosít. Szeretem az ajakfilceket és bár sokat nézegettem éppen ezt a színt a márkától, valamiért sosem vettem meg. Így mos annál jobban örülök neki. 

Max Factor Nailfinity - 734 Pinkandescence körömlakk - Ellenáll a törésnek és a repedezésnek. Nagyon szép barackos árnyalat, apró, fehér csillámokkal. Nálam biztosan alapdarab lesz. 10ml

Max Factor Kohl Pencil 020 Black Mini - Krémes, de tartós, intenzív fekete szemceruza. Most is ilyet használok, egyszerűen imádom, ezt bizonyítja az is, hogy sokszor láthatjátok - na jó, konkrétan mindig, ha fekete szemceruzát használok - sminkes bejegyzésekben. Csak azt sajnálom, hogy rendes, nagy formátumú darabbal még nem találkoztam, pedig vevő lennék rá.


Ezek a hasznosságok voltak tehát a májusi meglepetés neszesszerben. Nagyon meg vagyok elégedve a tartalommal, a szütyő kinézetével meg még inkább. Hamarosan bele fogok költözni a nyárváró sminkcuccaimmal. Eddig ez a kedvenc PIXIBAG-em. Ti megvásároltátok?

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szuper dolgok kerültek ebbe a kis tatyóba szerintem. A Max Factor lip tint-re kíváncsi vagyok, ha esetleg lenne róla teszt majd valamikor.... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz ám, előreveszem :D Örülök, hogy tetszik a szütyő. :)

      Törlés
  2. A lip tintre én is nagyon kíváncsi lennék :D Elég meggyőzőnek tűnik a színe is meg, minden :) Várom róla a tesztet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, használom, amióta csak megkaptam, úgyhogy hamarosan jön a teszt. :)

      Törlés
  3. Most kifejezetten örülök, hogy nem rendeltem meg a Pixibaget, mert nem hiszem, hogy ki tudtam volna használni a termékeket, de a neszeszer nagyon cuki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örülsz, hogy jól döntöttél. :) A szütyő tényleg cuki, itthon mindenki le akarja nyúlni. :D

      Törlés
  4. Ejha, most jó sok dolog volt a bagben. :) A MF ajakfilcre én is kíváncsi vagyok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nagyon megpakolták. Érdekes, mindenki a filcet akarja. :D Hozom a tesztet hamar, hamar! :)

      Törlés