Miss Sporty Instant Lip Colour & Shine ajakrúzs



Céltalanul tértem be a drogériába és teljesen véletlenül szúrtam ki, hogy a Miss Sporty állvány közepén valami új van. Nem is tudtam róla, hogy milyen új termékek lesznek, a meglepetéstől rögtön kettő pottyant a kosaramba ezekből az ajakrúzs ceruzákból. Aztán annyira megtetszettek, hogy a múlt héten vettem még egyet. Azt hiszem, egész nyáron használni fogom őket és mivel már most is szinte mindennap felkenem valamelyiket, épp itt az ideje, hogy leírjam, mit gondolok róluk.


Az első két áldozat a Pink Popsicle és a Candy Plum árnyalat volt. Előbbit láthattátok már bevetésen a Csingilinges videómban ITT. A csavarós kiszerelésű, átlátszó kupakos ajakravalók hosszantartó színt és fénylő hatást ígérnek, anélkül, hogy szárítanák az ajkakat. Összesen 6 árnyalatban elérhetőek.


Maga a külső nagyon tetszik, örülök, hogy az egész csomagolás színes, így hamar megtalálom amit keresek. A később vásárolt szín a DeLIPcious, a fenti képen láthatjátok kitekerve. A csomagolás 1,1g terméket rejt, ami abszolút egy elhasználható mennyiség, ráadásul felbontástól számított 30 hónapig áll el.


Először a rózsaszínt próbáltam ki és elsőre megijedtem, hogy alig akar fogni. Jó párszor át kellett szaladnom vele az ajkaimon, mire valamirevaló színt produkált. A lila már egy fokkal erősebb, itt is kell egy kicsit játszani, de hamarabb adja ki a színt. A piros a legpigmentáltabb, egy húzással megkaptam a vágyott színt. Maga a rúzstest a keményebbek közül való, nem mállik, nem ragad, szépen el lehet oszlatni az ajkakon. Egyenletesen kopik, evés, ivás után újra kell kenni. Nem mondanám annyira hosszantartónak, hogy külön ezzel a szlogennel hirdessem, de 1-2 órát kibír frissítés nélkül. Fényesnek valóban fényes, de nem szájfény hatású, ami nálam nagyon nagy plusz. A rózsaszín esetében főleg azt mondanám, hogy leginkább egy jól pigmentált színezett ajakápolóhoz tudnám hasonlítani a felkenés utáni állagot és összképet, de a másik kettő már inkább egy rúzshoz áll közelebb. Kellemes, könnyed bevonatot képeznek az ajkakon, nem szárítanak, de azt sem vettem észre, hogy különösebben hidratálnának.


Összességében számomra szuper nyári termék ez, kellemes, fényes, de nem ragacsos viselet. A színek közötti pigmentáltságkülönbséget általános "problémának" tudnám mondani a hasonló termékek között, így ezért nálam nem jár pontlevonás, ráadásul aláalapozással lehet segíteni a dolgon. Maga a színválaszték is rendben van, mindenki találhat számára megfelelőt a barnás-lilás-piros vonalon, bár én hiányolom egy kicsit a narancsos árnyalato(ka)t, főleg, hogy idén újfent nagyon divatosak. 

Találkoztatok már a termékkel? Szeretitek a rúzsceruzákat? 

4 megjegyzés:

  1. Én most vettem meg nemrég a Plum Twistet! Nagyon imádom! :) 2 napja írtam is róla bejegyzést! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a candy plum van meg, nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  3. Kerülgetem őket már egy ideje a drogériákban de azt hiszem, most végre ideje beszerezni egyet-kettőt belőlük! :)

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem fizukor egyet én is kipróbálok :)

    VálaszTörlés