Júniusi kedvencek



Bár a kedvences bejegyzések mostanában háttérbe szorultak, az elmúlt hónapban volt néhány olyan termék, ami nagyon a szívemhez nőtt és tényleg szinte mindennap használtam. Úgy gondoltam, megérdemlik, hogy szépen kiemelve, kis leírással és képekkel tarkítva legyen szó róluk.


Garnier Oil Beauty Olajjal Gazdagított Tápláló Testápoló - A négy értékes bőrszépítő olajjal (argán, makadámdió, mandula, rózsa) gazdagított testápoló gyorsan beszívódik, nem ragad, nem hagy olajos érzetet maga után. A száraz bőröm nagyon szereti, hamar be is szívja. Ezután pedig valóban sokkal lágyabbnak érzem és azokon a területeken is segít (könyék, sarok) ahol annyira száraz a bőröm, hogy sokszor húz. Olajos, magos illata is nagyon tetszik, bár biztos, hogy ezt sokan nem találják éppen egy nyári aromának.  


The Body Shop Vitamin C Microdermabrasion (C vitaminos intenzív arcradír) - Idén sajnos az arcbőröm úgy gondolta, hogy változásra van szüksége és száraz/extra szárazból vegyesbe váltott, vízhiányos felszínnel. Így az orrom körüli hámlás még intenzívebb lett és a TBS oldalát böngészve hirtelen felindulásból a kosaramban landolt ez a radír, mert egyszerűen már nem jutottam semmire a drogériában kaphatókkal. Bár nem olcsó kencéről van szó, nem panaszkodom, mert nagyon bevált. Sűrű, extra szemcsés radír, használata után a bőröm hámlásmentes, a pórusaim is tisztulnak (ezek a problémák pedig lassabban is térnek vissza most, mint az előzőleg próbált radíroknál) és kap egy természetes, élettel teli fényt. Nagyon meg vagyok vele elégedve, bátran ajánlom annak, aki hozzám hasonló problémákkal küzd. 


Max Factor CC krém - Nagyon sokan szeretik ezt az alapozóterméket, de több helyen olvastam, hogy sajnos eltömíti a pórusokat. Ennek ellenére beszereztem, amikor kuponnal féláron volt rá lehetőségem. Nem bántam meg. Nem emeli ki vagy tömíti el a pórusaimat, egészséges, természetes kinézetet biztosít egész nap az arcomnak, nem szükséges fixálnom, teljesen nyár kompatibilis könnyed textúrájával. Az illatát is kedvelem, de amiért igazán a szívem csücske, az a színe. Ez az eddigi legvilágosabb arcra való, amit itthon, drogériában tudtam vásárolni. 


Rimmel Hide the Blemish Concealer - A legvilágosabb arckencék levadászási akciójának keretein belül szereztem be, bár bevallom, nem fűztem hozzá nagy reményeket, mert valahogy nem az ilyen stiftes korrektorokhoz húz a szívem. Aztán kipróbáltam és azóta is csak ezt használom. Krémes, jó fedésű, nem ül bele a ráncokba és tartós is. Picit talán olajos érzetet ad, de a vízhiányos bőrömön ez csak addig érezhető, amíg meg nem szárad. Más esetekben egy kis púder biztosan segít rajta. Egy icipicit lehetne talán még világosabb és többé nem is néznék más korrektor felé. 


Makeup Revolution London Iconic 2 - A márka Iconic palettáiról ITT már volt szó rengeteg képpel illusztrálva. Azóta mindhárom palettát kipróbáltam és ez volt az közülük, ami után automatikusan nyúltam a hétköznapokon is. Az applikátorát használva tudom belőle a legszebb színeket kihozni, ecsettel használva picit hajlamos a porolásra (applikátorral ez egyáltalán nem jelentkezik). Natúr sminkek készítéséhez vagy színes szemhéjpúderek körítéséhez is csodás színpaletta - életem egyik legjobb vásárlása.


Maybelline The Colossal Go Extreme! Volum' - Ez a spirál az idei év egyik nagy kedvence nálam. Általában a vékony, keskeny fejű, kevés festéket felvivő spirálokat részesítettem előnyben, aztán a L'oréal Blogger Day alkalmával megkaptam ezt. Júniusra jutottam el odáig, hogy pár elvétett esettől eltekintve mindig ezt használom és nagyon szeretem. Hosszít is, dúsít is, a végeredmény valóban fekete és bár egyszerre meglehetősen nagy adag festéket visz fel, nem lesznek száradásra nem képes festékcsimbókok vagy összetapadt pillák a sminkelés eredményei. Ha elfogy, biztosan újra fogom vásárolni. 

Ezek voltak tehát azok a szépségápolási- és sminktermékek, amikhez az elmúlt hónapban leggyakrabban nyúltam. Próbáltátok már, esetleg szeretitek valamelyiket közülük? 

5 megjegyzés:

  1. Nekem az Iconic 3 van meg, azt én is imádom, csodásak a színei :) A Rimmel korrektort pedig lehet megnézem magamnak a következő vásárlási körutam során.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Iconic 3 bizonyította be, hogy nincs szükségem Naked 3-ra. Csodaszép a színösszeállítás, de nem tudom annyira kihasználni, amennyire szeretném. A korrektort pedig csak ajánlani tudom, főleg, ha nem zsíros a bőröd. :)

      Törlés
  2. Az Iconic 2 paletta egy álom! *.* Én is imádom, mióta megvan, csak őt használom! :)

    VálaszTörlés
  3. Ave CC krém:D Imádom én is, világos árnyalatban ez a legjobb! :)

    VálaszTörlés