TBS Szőlőskerti barack testpermet



A The Body Shop szőlőskerti barack illatvonalával először tavaly találkoztam, akkor a testvaj volt az, ami rabul ejtette a szívemet. Beszereztem hozzá természetesen a tusfürdőt is, most pedig megérkezett a testpermet, így egész nap hamvas barackként illatozhatunk. A limitált kiadású 100ml-es testpermet barack kivonatot és bio alkoholt tartalmaz, ára 3.090Ft.


Az adagolófejnek köszönhetően egy fújással csak kevés permet távozik az üvegből, de ez is bőven elég az illatozáshoz. Először tömény, alkoholos, enyhén talán fanyar illat érkezik a bőrre, majd pár pillanat múlva ez elszáll és zamatos, barackos illatfelhőnek ad helyet. A kellemes, barackos illat órákon át tart, de ez szerencsére csak lágyan édeskés, nem tolakodóan erős és nincs tőle olyan érzésem, mintha vattacukorral fújtam volna be magam.


A bőrre kerülve nem okoz kellemetlen érzést, talán annyit lehet felróni neki, hogy közvetlenül száradás után egy picit ragacsos érzetet nyújt, de ez hamar elmúlik. Reggelente a barackos testvajat használom, mikor azt beszívta a bőröm, ráfújom a testpermetet, úgy vettem észre, hogy így tartósabb az illat. Fél nap elteltével azért igényelte nálam az újrafújást, de szerintem ez teljesen rendben van. 

Nagyon megszerettem ezt a barackos illatvonalat, bár régebben mindig inkább a magos, csokis testápoló és parfüm pároshoz nyúltam. Ez enyhén szólva megváltozott, mióta megismertem a TBS termékeit. A gyümölcsös kencék is beköltöztek a polcomra és a szívembe. 

Szeretitek a barackot? Szívesen használtok testpermetet? Melyik a kedvenc TBS illatotok? 

4 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretem a barackot:) Nekem epres testpermetem van és nagyon kedvelem :)

    VálaszTörlés
  2. Jó tippet adtál :-) Eddig az Acorelle kölniket használtam nyáron, de ez is nagyon ígéretes :-)

    VálaszTörlés
  3. Nekem japán cseresznyevirág testpermetem van és neki is mesés illata van :) A legjobb illatok a rendes kollekciókból szerintem a málna és a moringa.

    VálaszTörlés
  4. Imádom a barackillatot, a testvajnál volt alkalmam megszimatolni, de akármennyire is oda vagyok érte, meg akármennyire is szeretem a testpermeteket, ezt az árat nagyon sokallom :( Persze tudjuk, TBS, az mindig ilyen árakkal operál. Azért álmodozom tovább, hátha egyszer én is bevásárolhatok ott :)

    VálaszTörlés