Bourjois Contour Clubbing szemceruza | Teszt



Tudhatjátok rólam, hogy nagyon szeretem a színes dolgokat. Mikor megláttam a Bourjois új szemceruzáit, tudtam, hogy ez megint valami olyan, amit ki kell próbálnom. A színválasztás sem volt kérdés, olyan rég kerestem már valóban pink ceruzát! Katalógusból rendeltem már (elvileg) magenta színűt, de felkenve az is és egy másik próbálkozásom is lila volt. Így a drogériában szinte rávetettem magam, a színpróba után pedig azonnal vonultam is vele a kasszához. 


Az 58 pink about you 1,2g tömör, élénk gyönyörűség. A ceruzatest maga a klasszikus, faragni való, cuppanós kupakos szemceruzák közé tartozik. A kézfejemen kipróbálva picit puhábbnak tűnik, mint amikor a szememre használom, de nem tartozik a kemény, nehezen színező darabok közé. Felvitel után nem ad krémes felületet, nem érdemes megpróbálni elkenni. A kézfejemről le tudtam szedni vízzel és kisebb erőfeszítéssel, így a vízálló jelzőt talán picit erősnek érzem, viszont a meleg, nyári napokat nagyon szépen kiállja és esetleg egy fürdőzést is kibírhat akár, mert különben nagyon klassz (gumis érzetű) vízlepergetős felületet hoz létre. UPDATE: Faragtam egyet a ceruzán és a beljebb lévő anyag már sokkal tartósabbnak bizonyult. A kézfejem és a szemem esetében is szükség van vízálló termékekhez való lemosóra az eltávolításhoz és most már azt is tudom, hogy az egész napos,  párás, olaszországi meleget is nagyon jól bírja. 


Mit mondjak, a színét imádom. Jól kezelhető és tartós darab. Vízvonalra nem próbáltam - mert a piros/pink árnyalatok szerintem furán mutatnak ott -, viszont tusvonalra feldobva egy fekete szempillaspirállal verhetetlen nyári kombináció. Holnap kipróbálom mozgószemhéjon barnával besatírozott mélyítővonallal. (Facebook-on láthatjátok majd először, hogy mire jutok vele így.) 


Bázisként a mozgószemhéjon használva is nagyon mutatós és extra tartós. Nagyon szépen beleragad a szemhéjpúder és tussal is könnyen lehet rá dolgozni. Egész nap olyan volt vele a sminkem, mintha akkor készítettem volna. 

Összességében egy extra divatos termékről van szó, ami számomra tökéletes nyári kiegészítő. Nagyon megszerettem és már most tudom, hogy ebben a hónapban majd le se lehet robbantani rólam. 

Tetszik Nektek ez a szín? Használtok élénk/neonos sminktermékeket? 

15 megjegyzés:

  1. Nagyon szép színe van, tetszik, szép tusvonalat húztál vele :)

    VálaszTörlés
  2. Vad a színe, de ennek ellenére nekem nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban vad egy picit, de nyáron megengedhetünk magunknak ennyit szerintem. :) Örülök, hogy tetszik!

      Törlés
  3. .nekem is tetszik, en eleg surun hasznalok igy szemceruzakat, mivel az igazi tusvonalhuzas meg nem nagyon megy :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg még ez alá szeretem húzni a tusvonalat. :D

      Törlés
  4. Hogy ez milyen brutál jól néz ki! :O Azt hiszem jobban szemügyre kellene venne a Bourjois placcot.. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szuper dolgokat lehet találni náluk, úgyhogy mindenképpen érdemes vetni rájuk egy pillantást. :)

      Törlés
  5. Wow, ezt fel is írtam, kell nekem! :) *.*

    VálaszTörlés
  6. Jelentem, megvettem ééééés IMÁDOOOOM! :) Azt hiszem más színben is be fogom szerezni. :)

    VálaszTörlés