Autumn in my garden | My HOMEA hét utolsó napjára mostantól személyes bejegyzéseket szánok. Nem lesz hozzájuk sablon, néha sok kép lesz, néha sok szöveg és majd meglátjuk, mennyire fog tetszeni Nektek. Próbálok a visszajelzések alapján (is) bepillantást engedni a mindennapjaimba, először is a kertünkbe. 

Már sokszor elmondtam, hogy szeretem az őszt és szívesen meg is örökítem ennek az évszaknak a hangulatát. Most hoztam pár ilyen hangulatfotót, melyeket a kertünkben készítettem. Lesznek itt falevelek, bogyók, virágok innen és onnan is nézve. Nem fűznék hozzá sokkal többet, inkább beszéljenek helyettem a képek!

A legkedvesebb ezek közül számomra a második gombás fotó, sokat kúsztam, másztam, mire elkészült. Remélem, tetszettek Nektek a képek és nem bánjátok, ha hasonló bejegyzések érkeznek vasárnaponként. 

Melyik fotó tetszik a legjobban? Szeretitek ezt az évszakot? 

10 megjegyzés:

 1. Na, az ilyenekért szeretnék én is kertes házban lakni! :) Talán majd valamikor...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik, megvan a maga hangulata a kertes háznak, az biztos. :)

   Törlés
 2. Nekem is a gombás a kedvencem, de mindegyik kép csodás ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy tetszik, köszönöm szépen :)

   Törlés
 3. Imádom az őszi színeket, a gombás kép a legjobb szerintem is :) hétvégén gesztenyézni voltunk az erdőben, rengeteg gomba dugta ki a kalapját a föld alól :) a vasárnapi képezés pedig szuper ötlet!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A gombás kép osztatlan sikert arat. :D El kéne mennem nekem is gesztenyét szedni, már két éve nem ettem sült gesztenyét, pedig nagyon szeretem. Örülök, hogy tetszik az ötlet, köszönöm! :)

   Törlés
 4. azta,jó nagy birtokotok van,még folyó is :O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit csalóka a kép, igazából csak patak és a kert végében folyik. :)

   Törlés
 5. Nagyon szép képek, és ilyenkor mindig hazavágyom :-)

  VálaszTörlés