Blog Karácsony | 2014



Elérkezett a Blog Karácsonyos poszt ideje is. A tavalyit imádtam, így idén sem maradhattam ki az ajándékozós mókából. Engem Mirjam ajándékozott meg, én pedig Zitát leptem meg. Közben pedig engem is meglepetés ért, mert kiderült, hogy nem is lakunk messze egymástól és a kutyusunkat abból az utcából vettük, ahol lakik. Szeretem a véletleneket. :) De nézzük is, mi lapult a csomagomban!


Himalaya Herbals Kakaóvajas intenzív hidratáló ajakápoló - Szeretem a Himalaya termékeket, de még nem próbáltam tőlük ajakápolót. Ezt a kakaósat biztos szeretni fogom.
Yamuna Mandulamagos bőrradír szappan - Szintén olyan márka, melyből még nem próbáltam annyiféle terméket, amennyit illene, pedig amit eddig használtam, tetszett. Ennek a szappannak nagyon finom illata van, kíváncsi leszek a bőrradírozó hatására.


Miss Sporty Crush on You 4080 körömlakk - Hatalmas bajban vagyok ezzel a lakkal. Már októberben eldöntöttem, mit kenek fel a körmömre karácsonykor, de most meginogtam. Annyira szép színe van és olyan csillogó! *.*
Lovely fekete szemkihúzó - Fekete, vékony, ecsetes tus, nagyon szép próbavonalat sikerült húznom vele. Szupernek tűnik, szerintem hamarosan láthatjátok sminkes bejegyzésben is. 


A végére hagytam a legjobbat. Szarvast kaptaaam! :) Nagyon aranyos ez a mécsestartó és még karácsony(i) illatú teamécsest is kaptam hozzá. Idén alig találtam szarvasos dolgokat, így még jobban örülök, hogy Mirjam megkoronázta vele a gyűjteményemet. Volt még a borítékban egy üdvözlőlap is, amire egy karácsonyfa volt rajzolva (a másik fele pedig levél volt). Az emlékfalamon kapott helyet. Nagyon szuper meglepetéscsomag volt, köszönöm szépen!

Nézzétek meg, hogy a többiek mit kaptak!

20 megjegyzés:

  1. Az a szarvas milyen cuki! :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy tetszik a csomag *-* :D Igyekeztem személyre szabottan választani :)

    VálaszTörlés
  3. Istenem az a mécsestartó mennyire fantasztikus *.* Klassz dolgokat kaptál :)

    VálaszTörlés
  4. Az ajakápoló 10/10-es, nekem remekül bevált!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, akkor igyekszem elhasználni a bontottat, hogy minél hamarabb kipróbálhassam.

      Törlés
  5. szuper csomagot kaptál! Köszönöm szépen mégegyszer is, hogy sikerült ekkora örömöt szerezned nekem! Kellemes Ünnepeket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örülsz! Boldog karácsonyt! :)

      Törlés
  6. Aranyos csomagot kaptál. Ezekkel a szappanokkal tegnap találkoztam én is először, vettem is kipróbálásra, kíváncsi vagyok rá. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ma este be is vetem, kíváncsi leszek, mit tud. :)

      Törlés
  7. Óóóóó, a világ legjobb ajakápolója. ♥

    VálaszTörlés
  8. Nekem is a szarvas tetszik a legjobban!

    VálaszTörlés
  9. Köszi lányok, a szarvaska hatalmas sikert aratott a karácsonyi vacsin is. :)

    VálaszTörlés