Essence Come to Town Quattro Eyeshadow



Az Essence új trendkiadása, a Come to Town már első pillantásra megtetszett, de mivel tudtam, hogy nálunk nem lesz kapható, megbékéltem azzal, hogy ebből bizony egy darab sem lesz az enyém. Aztán a márka Facebook oldalán láttam színmintákat erről a palettáról és hát mit mondjak, elvesztem. Aztán kiutaztunk Bécsbe és elkezdtem keresni, végül egy Müllerben bukkantam rá. Azóta is szerelem.  


Ez a kis szépség a quattro paletták megszokott műanyag csomagolásában található meg a polcokon, bár az enyém baromi erősen záródik, néha szenvedek vele, mire kinyitom. A trendkiadásnak két palettája van, egy zöldes és ez a bordós, ami a 02 naughty or nice? névre van keresztelve. Ez a négy szín tökéletesen passzol egymáshoz, remekül lehet őket kombinálni. Azt mondanám, hogy ha valahogy ötödiknek bepasszítottak volna egy zöldet is, meglenne a tökéletes karácsonyi minipaletta. De így is sok lehetőség rejlik ebben a quattroban. Nappali és esti sminket egyaránt lehet vele készíteni, csodálatosan pigmentált, jól építhető színeket kaptunk, amik az ünnepektől függetlenül is jól kihasználhatóak szerintem. 


Szemhéjalappal egész nap szépen tartotta magát, nem kopik, fakul meg. Könnyű vele dolgozni, nem porol. Pont olyan selymes ez a festék, mint amilyennek látszik. Szeretem az ilyen nem túl tolakodóan fényes szemhéjpúdereket. 

Összességében remek kis palettáról van szó, főleg ennyiért (2.75 euro ~ 825 Ft). Ha lehetőségetek adódik megvenni, érdemes rá lecsapni. 

Tetszik Nektek ez a színkombináció? Megvennétek ezt a palettát? 

8 megjegyzés:

  1. ideális őszi/téli minipaletta ez, kár hogy nálunk nem kapható..
    nagyon szép a vele készített sminked :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom, jó lett volna, ha behozzák. - Köszi :)

      Törlés
  2. Nagyon szép színek, tetszik a smink, amit készítettél. Bár az ezüst nálam valahogy nem illik a képbe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Én örülök az ezüstnek is, szerintem pont odavaló. :)

      Törlés
  3. Gyönyörűek a színek, sajnálom, hogy nálunk nem kapható. :(

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű a smink és a paletta is tetszetős :) Nekem ugyan vannak hasonló árnyalataim más palettákból, de akinek egyben kellenek ezek a színek, annak nagyon hasznos lehet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Össze tudnám rakni ezeket a színeket más termékekből én is, de annyira tetszettek így egyben a színek! :D

      Törlés