Essence szortimentfrissítés - Újdonságok és kifutó termékek | 2015 tavasz



Ahogy minden évben, 2015-ben is lesz tavaszi szortimentfrissítés az Essence-nél. Több, mint 150 új termék érkezik és persze rengeteg távozik is a kínálatból. Ebben a bejegyzésben minden új és kifutó terméket megtalálhattok. 


Az ajkakra való termékeknél lecserélődnek a szájfények és pár nude árnyalatú rúzst is kapunk. 





Ezt a nude vonalat erősítve érkeznek az i love nude szemhéjfestékek, melyek nem csak a rúzsokhoz passzolnak jól, de lejjebb láthatjátok, hogy hozzájuk illő körömlakkok is jönnek. Két hatágyas és egy négyágyas szemhéjfesték cserélődik le és a monok is kapnak egy nagy vérfrissítést szürkés és barnás színekből. (Nem lesz sok a barna lassan?)



Természetesen spirálból is lesz új és több márkához hasonlóan az Essence is lép a folyékony szemöldökformázók felé. 




Szintén a nude vonalat erősítve lesznek új púderek és kapunk pár alapozót is. Érdekes, hogy a jelenlegi tárból világos darabok távoznak és az új termékekkel sötétebbek érkeznek. Nem értem, szerintem a világosabb alapozók felé kellene nyitni, mert sok olyan hipóreklám van, mint én és alig találni tényleg világos alapozót. 


Pirosítók terén nem lesz nagy változás, a how to make arcbox le lesz cserélve egy használhatóbb színűre és kap egy ecsetet is, aminek használhatóságában bevallom, kételkedek. 


Itt is vagyunk az új i love trends lakkoknál, ebből nude és pasztell vonal lesz. Illetve jön pár effect lakk is, amiből pár egészen izgalmasnak tűnik számomra. 




A colour&go lakkok the gel névre váltanak és jön 4 új cukorka lakk is. Talán utóbbiakban az az új, hogy most már tényleg lesz valami színük is, nem csak francia manikűrhöz lesznek jók. 


Természetesen a the gel lakkok mellé kapunk alap és fedőlakkot is, az igazi zselés kinézethez. Szerencsére lámpa nélkül használható termékek lesznek. Az Essence-nél is jön az ombre fedőlakk és pár körömápoló is megújul.

A pureskin család is bővül egy 4in1 lemosópárnával. 




Az "egyéb" kategória hajgumival, lila szempillagöndörítővel és ecsetekkel (korrektor, óriás szemhéjpúder applikátor és száj) bővül. Ezek az ecsetek talán a bloom me up! trendkiadáson felbuzdulva kerültek be az új szortimentbe. Kár, hogy nem lesz több, mert azok nagyon jól és olcsók voltak. 

Kifutó termékek

Itt az alábbiakban meg tudjátok nézni, mik helyett jönnek az újdonságok. Végre elbúcsúzunk a szerintem használhatatlan jumbo ceruzáktól, a rengeteg lakktól és a lámpás zselés köröm készítő szett maradékától. Hamar lecsengett ez a termékcsalád... 










Összességében lesznek érdekes termékek és lesz pár olyan is, amit sajnálni fogok, hogy nem lesz többet. Na nem baj, januárban készíthetjük a listánkat, hogy melyik termékre akarunk lecsapni akciós áron. Németországban február közepén kerülnek ki majd az új termékek, valamikor ezután nálunk is várhatóak az újdonságok. 

Lesz olyan, amire le akartok majd csapni? Érdekel Titeket valamelyik újdonság ?

A szortimentfrissítésben szereplő termékek, képek és adatok az Essence weboldaláról származnak, azonban ilyen formában más blogon/weboldalon nem megtalálhatóak, mivel a sorokat, képeket magam szerkesztettem össze, több órás munkával. Ha szeretnéd blogodon (linkkel együtt) szerepeltetni az itt látható képeket, előtte írj nekem! 

2 megjegyzés:

  1. Én 1-2 kifutó lakkot és a két kifutó 6-os szemhéj púdert néztem ki. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok a szemhéjpúderek nagyon jó vételek lesznek, ha ~350 Ft-ra lesznek leárazva. :)

      Törlés