Jéghercegnő manikűr NailLand lakkokkal



Sajnos mostanában elég kevés időm van lakkozni. Így volt ez ma is, de mindenképpen szerettem volna feldobni egy kis színnel a körmeimet. Végül egy télváró/hóváró manikűrt készítettem. Mivel nagyon egyszerű és gyors, gondoltam megosztom Veletek is, hátha kedvet kaptok hozzá.

Az első lépés egy fehér réteg felvitele volt. Száradás után egy szivacsra rápöttyintettem a kék lakkot és ütögető mozdulatokkal felvittem a fehér alapra. Ezután a csillámos lakkot (lilás, fényes részek) vittem fel kisebb-nagyobb foltokban. Egy lemosóba áztatott fültisztítóval letöröltem a köröm mellől a felesleget, majd felvittem a fedőlakkot, amiben fehér hatszögek és szálacskák úszkálnak.


Szerintem egészen mutatós, főleg, hogy igazából nem igényel kézügyességet és csak arra kell ügyelnünk, hogy kivárjuk a száradási időket. 

A lakkok, amiket használtam: Golden Rose Rich Color 76 (fehér), BarryM Gelly Hi-Shine 336 Blue Grape (kék), China Glaze Travel in Colour 81400 (csillámos), Flormar Icy Top IT04 (szálas). Mind a NailLandtől van - ha esetleg kedvetek szottyan valamelyikhez vagy egy ilyen jéghercegnős, hóváró manikűrhöz. :)

Tetszik Nektek ez a lakkozás? Készítettetek már hasonlót? Megvan Nektek valamelyik lakk? 

7 megjegyzés: