Super Liner So Couture szemhéjtus | Teszt



Ezt a szemhéjtust már két hónapja használom rendületlenül. Akcióban és Glamour kuponnal vettem a márka False Lash Wings Intenza szempillaspiráljával (a tesztet ITT olvashatod) együtt, 1800 Ft-ért. Ennek a tusnak az eredeti ára 2000 Ft, amit bármikor szó nélkül kiadnék érte.

Az fekete-arany csomagolású filc egy nagyon vékony tusfejet rejt, mely szakítva a hagyományokkal, a gumis, szivacsos fej helyett szálakból álló, ecsetszerű kialakítást kapott, ami egyenletesen adagolja a festéket. Nem csak a tusvég, de maga a festék is nagyon tetszik, intenzív fekete, gyorsan szárad és tartós.


Természetesen, kialakításának megfelelően ez a darab a precíz, vékony vonalak megrajzolásához a legtökéletesebb, bár egy-egy nagyobb terület kitöltése sem okoz problémát neki. 2-3 hónapja használom, van olyan nap, amikor 4-5 tusvonalat is meghúzok vele. Ezalatt az intenzív használat alatt kevésbé szedte össze a szemhéjporokat, mint gumis végű társai és még mindig szépen adagolja a festéket. Így hétköznapi használatra biztos vagyok benne, hogy hosszútávon is megfelelő. Ha igazán vékony és/vagy precíz eredményt szeretnél, próbáld ki bátran! Egy kis gyakorlás kell hozzá, hogy ráálljon a kezünk (így van ez az összes tussal), de ha belejön az ember, nagyon szép sminkeket tud csinálni vele. 

Találkoztatok már ezzel a darabbal? A vékonyabb vagy a kicsit vastagabb tusvonalat szeretitek inkább? 

2 megjegyzés: