Márciusi PIXIBOX | 2015



Megérkezett az év első Pixibox-a, lássuk is, mit rejtett! 


Eucerin EVEN BRIGHTER FF30 nappali arckrém - 7 ml-es minta. Nappali arckrém, mely segít a hiperpigmentációs bőrproblémák csökkentésében (pl.: sötét foltok, egyenetlen bőrtónus). Segít kiküszöbölni a napsugárzás okozta bőrproblémák kialakulását. Éppen keresem a tökéletes nappali arckrémet, ezzel a 30-as fényvédő faktorral nagyon ígéretes ez a darab, kíváncsi leszek rá. 

Paco Rabanne Lady Million EAU MY GOLD női parfüm - 1,5 ml-es minta. Kacér, különc illat, egzotikus mangó, narancsvirág és fás, ámbrás jegyek teszik érzékivé és kirobbanóvá. Kellemes illat, bár nem teljesen érzem magaménak. Viszont az illatmintákat még mindig nagyon imádom, szeretem itthon, minden más (parfüm)illattól távol kipróbálni őket. Ezerszer jobb, mint a drogériában ácsorogva próbálkozni. 



Model's Own HyperGel Lilac Sheen - 14 ml, teljes kiszerelés. Csodás, pasztell lila, zselélakk hatású (magasfényű) körömlakk. Hamarosan lesz róla bejegyzés. Van egy olyan sejtésem, hogy sokszor fog előkerülni nálam idén tavasszal ez a lakkocska. 

BeYu Lip Biggie rúzs - Pink Candy 50 - 2,8 g, teljes kiszerelés. Hidratáló hatást ígérő ajakra való, ceruza (kicsavarható) formában, mályvás-rózsaszínes árnyalatban. Kellemes, tavaszias színe van. Nagyon szeretem az ilyen csomagolású rúzsokat, kíváncsi leszek, valóban hidratál-e. 



Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 - 3in1 direkt színező pakolás - 24 ml, kereskedelmi méretű termék. Festett szőke és melírozott hajra - színerőt, lágyságot és ragyogást adó hajápoló koktél ionos pigmentekkel, AHA gyümölcssavakkal. Bevallom, nem vagyok profi hajápolásban és kifejezetten utálom kenegetni és várogatni (főleg a 15 perces) a pakolásokat, balzsamokat, de ennek csak 3 perc kell, úgyhogy ha hatásos lesz, nagyon fogom szeretni. 


Kneipp Fürdőolaj Wellness Trió csomag - 3x20 ml, teljes kiszerelés. Mély-relaxáló fürdőolaj pacsuliolajjal és szantálfa kivonattal. Szépség titka fürdőolaj argán-, ricinus- és olívaolajjal. Bársonyos bőr fürdőolaj mandulavirággal és 94%-os mandulaolajjal. Telitalálat nálam ez a három fürdőolaj, imádok kádfürdőzni - a blogos füzetemet is a kádban szoktam írogatni.


Nálam nagyon betaláltak a termékek, igazi tavaszkezdő szeretetcsomag lett ez a dobozka. Azt hiszem, nem tudok kedvencet választani most, mert mindent szívesen fogok (el)használni, holnap már kezdem is a tesztelgetést. 

Nektek tetszik valamelyik termék? Esetleg használjátok valamelyiket? Vásároltatok Pixibox-ot? Mi volt benne?

4 megjegyzés:

  1. úúú a te dobozod igazán tetszik :) nagyon jó darabokat fogtál ki :)

    VálaszTörlés
  2. Szerencsés vagy ezzel a dobozzal, szép a körömlakk színe, és ajakceruzának is nagyon jó színe van, és a fürdőolajok is megérnek egy próbát, a legtöbb doboz, amit másoknál láttam, mint elég gyatra lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon szép színük van. Nézegettem mások dobozait és követtem a kommenteket itt is, ott is. Sajnos valóban van, akinek nem jött be most a tartalom. :( Talán el tudják cserélni, ami nem tetszett.

      Törlés