Haul | Glamour-napok 2015


Nagy várakozásokkal telve vagdostam a kuponokat, készítettem a kívánságlistámat, most megmutatom, mi lett a tervekből. Ezeket vásároltam a tavaszi GLAMOUR-napok alkalmával. 

Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb! A sminkemet ITT tudod megnézni.


Végre kipróbálhattam a Kell a Púder szépségeit. Minden termékre 20% kedvezmény járt (nem kuponos akció), így ezeket rendeltem: Miniglitter Beige, Szatén szemhéjpúder Lavender. Minták: Skin, Storm, Purple Mist, Shadow, Topaz. Postával együtt ~7140 Ft. ILNP Electric Carnival 3690 Ft. Amikor bejöttek ezek a lakkok és mindenki a Supernovat akarta megszerezni, akkor néztem ki magamnak ezt a szépséget. 


Maybelline Super Stay Better Skin alapozó és korrektor - Nagyon szerettem volna megvenni az alapozót, végül Vandától (Blog-link) megkaptam a korrektorral együtt. Maybelline Master Precise szemhéjtus - Újravásárolt termék, precíz, mégis stabil feje van. Szintén a márkától géles tus, melyet megújult formulával és ecsettel árulnak. Alverde Make-up korrektor stift - Sminkhibajavító, remélem, lesz olyan jó, mint az e.l.f. ugyanilyen terméke. Rimmel Oh my gloss! 140 Glossip girl - Barackos, csillámos szájfény. Ez az ajakra való lett szerintem a Glamour-napozók új Color Tattoo-ja. 
Sajnos ezeknek az árára nem emlékszem pontosan és a blokkot sem tartottam meg. :(


Philips Satin Soft HP6522/01 epilátor cserélhető fejekkel, akkumulátorral, száraz és nedves használatra. Úgy örülök, hogy sikerült megvenni! Igazán még nem volt alkalmam kipróbálni, de amit eddig ügyeskedtem vele, az alapján nagyon jóban leszünk. 16000 Ft volt kedvezménnyel.
The Body Shop Fuji zöld tea doboz - Ez a kisebbik ajándékcsomag a termékcsaládból, amit a boltban láttam. Egy tusfürdő, egy normál testvaj és egy kicsi testradír van benne. Finom, friss, uniszex illata van és nem mellesleg a doboz is nagyon szép. 8000 Ft volt kedvezménnyel.

Szerencsére közel már a névnapom, így igaz, hogy nem minden alakult a terveim szerint, de amire igazán vágytam, azt megkaptam/meg tudtam venni. 

Ti mit vásároltatok a Glamour-napok alatt? Bírjátok/bírtátok a tömeget? 

2 megjegyzés: