Helyzetjelentés Pöpikével | Kérdés-Játék"Sokféle macska él, igaz, de véleményem róluk az, hogy ha jellemük titka húz, tolmács nélkül is boldogulsz. Tudhatnád, a macska olyan, akár magad, vagy jómagam vagy mint a többi emberek: ahány, annyiféle lehet." (T.S. Eliot - A macska megszólítása)

Talán már nincs is olyan olvasóm, nézőm, aki ne hallott volna róla, mit történt Castiellel. (Ha esetleg mégis, ITT lehet olvasni a csodacicámról.) Nagyon nehezen teszem túl magam az eltűnésén, de azért már haladok és ebben lett egy doromboló segítőtársam. Mindent megtudhattok a videómból. Helyzetjelentés, tervek, Pöpike... 

Ha a videót itt nem tudod lejátszani, kattints IDE!

A videóban említett játék: Van kedved válaszolni egy kérdésre? Meghálálom egy Essence rúzzsal. (A válaszadók között kisorsolok egyet.)
Katt a játékhoz: www.facebook.com/Negiluy


Innentől tehát újra gőzerővel működik a blog. Remélem, el tudok kapni vele egy olyan ritmust, ami Nektek mindig ad tartalmat és nekem is kényelmes. Kattintsatok a többi elérhetőségemre, hogy mindig értesüljetek a legfrissebb dolgokról és látogassatok vissza ide is, mert rendszeresen lesznek bejegyzések. Köszönöm, hogy olvastok! <3 


     

5 megjegyzés:

 1. Aranyos az új cicád! Nekem 5 napja tűnt el a macskám...szóval most már végképp egy cipőben:(
  Remélem azért Cas haza talál és örülni fog az új pajtinak :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jajj, nee! :( Drukkolok, hogy előkerüljön a cicád! <3 Annyira hozzánőnek az emberhez...
   Én is remélem. :'(

   Törlés
 2. Cuki a macskácska! :) Nálunk is lakik egy ördögfajzat, most lesz egy éves, de semmit nem javul a viselkedése, mindenben kárt tesz, amiben csak tud :D Pedig próbáljuk következetesen nevelni, de esélytelen. Bízom benne, hogy majd benő a feje lágya. :)
  Fb-n nem szoktam kommentelni, úgyhogy csak itt (játék nélkül), hogy én inkább hétköznap nézek videót, de ami mondjuk 7végén felgyülemlik a feliratkozásokból, azt is megnézem később, de nincs 1 nap, amit ki tudnék emelni.

  VálaszTörlés
 3. Nagyon aranyos a cica. :)
  Szép vagy, nincs is szükséged semmire. Sok sikert a további blogoláshoz!

  VálaszTörlés
 4. Remélem mihamarabb előkerül ez a kis gyönyörűség :)

  VálaszTörlés