Kodano online optika | Az új szemüvegem



Már több, mint egy évtizede vagyok szemüveges, bár igazán sosem sikerült megbarátkoznom ezzel az állapottal. Sajnos a kontaktlencse sem vált be nálam, így végül mégis maradt az okuláré. Az utolsó szemüvegemnél egy picit kiléptem a komfortzónámból, egy fekete alapon átlátszó, piros virágos szárú darabot választottam, ami bár igazából még mindig egészen visszafogott, de nagyon nagy lépés volt az addigi (talán) négy púderes, rózsaszínes, semmilyen kinézetű darab után. Megfogadtam, a következő még ennél is bátrabb döntés lesz. 

Ezután nem sokkal keresett meg a Kodano, hogy teszteljem egy szemüvegüket, a szolgáltatásukat. Megnézegettem a webshopot és választottam egy Loretto darabot. Erről lesz szó a mai videóban. (A szemüveg, virtuális tükör használata, a szem értékeinek megadása, stb...) Nézzétek meg és/vagy görgessetek lejjebb!


Az általam választott szemüveget IDE kattintva tudjátok megnézni a webshopon. Macskaszem formájú, a külseje lila, a szára belseje narancssárga. Maga a forma is tetszik és a színek is nagyon közel állnak hozzám. Sosem gondoltam volna, hogy valaha is lesz macskaszem formájú szemüvegem, ezeket eddig még csak fel sem próbáltam, mikor szemüvegkeresésre került a sor, de nagyon örülök a választásomnak.


Ugyanolyan gyorsan kézhez kaptam, mintha optikában csináltattam volna. Ráadásul garanciát vállalnak arra, hogy ha mondjuk hibásan adtuk meg az adatainkat és emiatt nem lenne jó a szemüvegünk, díjmentesen kicserélik. 15.000 Ft-tól ingyenes a kiszállítás, 2988 Ft-tól vásárolhatunk szemüveget, vannak náluk márkás darabok, napszemüvegek és kontaktlencsék is. 

A lencse tökéletes lett, jól látok vele és a keret is nagyon jó minőségű. Igazából teljesen korrekt optikai minőségű szemüveget kaptam. Bár szemüveget legalább annyira lutri lehet online vásárolni, mint cipőt (sőt!), én mégis bátran ajánlom ezt a megoldást. Nem volt hiányérzetem, igazából nem hiányzott a tükörben nézős, órákig próbálgatós program sem. Szuper, hogy már ilyesmit is ennyire könnyen vásárolhatunk, úgy, hogy ki sem kell lépnünk hozzá otthonról. 

Vásároltatok már vagy vásárolnátok szemüveget webshopon? Mit gondoltok a macskaszem formájú darabokról? 

2 megjegyzés:

  1. Szuperül áll neked ez a szemüveg :) Jó, hogy kiléptél a komfortzónádból :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Picit féltem tőle, de örülök, hogy végül bátran választottam.

      Törlés