MAC Viva Glam Miley rúzs és szájfény



Rihanna után Miley Cyrus is csatlakozott a Viva Glam kampány arcaihoz. 2015-ben a neve által fémjelzett rúzst és szájfényt vásárolhatjuk meg, melyek igazán csajos színben tündökölnek. Bevallom, egyáltalán nem érdekel a névadó életvitele, nem vagyok rajongó vagy utáló, én csak egy pink rúzsba bolondultam bele, de nagyon. Különben a húgom az énekesnő (színésznő?) sorozatán (és a vele együtt futó darabokon) nőtt fel, amit én is szívesen megnéztem, még a filmre is elmentünk a moziba. Meghallgatom a dalait, de ezen kívül hidegen hagy, nem úgy, mint az alább látható hot pink rúzs.


A klasszikus töltényforma külsőben érkező rúzs élettel teli, meleg pink színű. Felvitele könnyű, akár egy húzással is el lehet érni a tökéletes, krémes kinézetű fedést. Nem ül bele az ajkak ráncaiba és nagyon tartós. Általában fél napon keresztül nem szoktam hozzányúlni, újrakenni, mert iváskor nincs vele semmi probléma és evéskor is nagyon szépen viselkedik, nem tűnik el nyomtalanul az ajkakról, csak egy kis javításra szorul, ami sokszor csak a szín frissítéséről szól. Mivel ennyire ragaszkodó, kétfázisú lemosóval szoktam eltávolítani.

Minden rúzst aláhidratálok, mert alapból nagyon szeret kiszáradni az ajkam bőre és sok rúzs még így is cserepesre szívja. Ezzel nem volt ilyen probléma, így el tudom képzelni, hogy másnál csak önmagában is megállja a helyét. A kencéim között az imádom kategóriában csücsül, mostanában mindig ezt akarom nyúzni. Tökéletes tavaszi, nyári viselet. Különben mintha kicsit mentolos, cukros illata lenne. 


A rúzs mellett természetesen most is kapható egy szájfény is, szintén pink színben pompázó. Nem vagyok szájfény-rajongó (bár ez talán nem is annyira tapacsos, mint a régebben általam próbált drogériás szájfények), de ez a gyöngyházfényű darab nagyon megfogott. Csak a rúzs fölé kenve használom, de kicsit rózsaszínes alapjával jól mutat önmagában is. A tartóssága tipikus szájfénytartósság; míg nem ér hozzá valami, addig tökéletesen a helyén van és lassan, pár óra alatt eltűnik a vizes/zselés csillogása és inkább csak a csillámok maradnak utána. Nem imádom annyira, mint a rúzst, ha választanom kellene, azt választanám, de ez is a szívemhez nőtt.


A képen ezt láthatjátok: középen felül a szájfény,alatta a rúzs, legalul a kettő együtt. Jobbra fent csak a rúzs van rajtam, alul a szájfény is. Nagyon a magaménak érzem a rúzs színét és a szájfény lilás, ezüstös, csillámos világát. Általában földszínekkel készített szemsminkkel vagy csak spirálozott pillákkal viselem. 



A Viva Glam ajakra valók teljes bevételét jótékony célra fordítják az 1994-ben alapított MAC AIDS Fundon keresztül. Az így befolyt összeg az AIDS-ben szenvedők megsegítésére szolgál. A GLAMOUR 2015. márciusi számában olvashattok a rúzsról, Miley Cyrusról és arról, hogy mit gondol a Viva Glam együttműködésről. 

A termékek 2015-ös limitált kiadások, csak idén kaphatóak, bár reménykedem, hogy a rúzs bekerül az állandó színek közé, mert számomra ez a tökéletes pink ajakra való, amit szívesen viselek a hétköznapokon is és nagyon jól érzem magam tőle. Különben anyukámtól kaptam őket, úgyhogy még egy pluszpont nekik. :)

Nektek tetszik ez a szín? Használtok MAC rúzst? Mit gondoltok a névadóról? 

7 megjegyzés:

  1. Annyira gyönyörű ez a szín, és hihetetlenül jól mutat rajtad, nem csodálom hogy imádod :)) A szájfénnyel együtt is tökéletes!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól áll neked ez a szín, nekem ez már túl vad lenne, de rajtad gyönyörű! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon vagány, merész szín - ha nem lenne már hasonló árnyalatú rúzsom, biztos én is megvettem volna :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére ilyen vad pink rúzsom ezen kívül most nincs, másodiknak vagy sokadiknak nem vettem volna meg én sem. :)

      Törlés
  4. Szia! Megkérdezhetem, hogy mennyibe kerül a rúzs?

    VálaszTörlés