Marsala Love | Make up



Tegnap láthattátok két Pupa szemhéjpúder tesztjét, most az egyikkel hoztam egy sminket. A 203-mas bordós, rezes, néha mégis kicsit lilás beütésűnek tűnő árnyalat nagy kedvencem lett. Éppen idén ráadásul a Marsalát hirdette ki az év színének a Pantone. Kicsit változnak a dolgok megint és az erősebb színeket például ajkainkon nyáron is divatos lesz hordani, nem csak a cukorka és rágógumi színek férnek bele a szezonális trendekbe. Ennek kifejezetten örülök és bár lassan mindig mindent divatos lesz hordani, az itt látható sminket inkább estére, alkalomra ajánlanám. :)


A mozgószemhéjra bőrszínt tettem, majd a Pupa bordós szemhéjpúderét vittem fel a mélyítővonalba és az alsó pillasorhoz. Ezt mélyítettem tovább egy sötétbarnával és feketével. A tusvonalat szemceruzával rajzoltam meg, a farkincarészt csak szolidan húztam ki. Majd a sötét szemhéjpúderekkel eldolgoztam kicsit, hogy ne legyen egyértelműen látható. Az alsó pillasort csak a külső egyharmadáig satíroztam be, a vízvonalt is csak idáig húztam ki feketével, hogy nyitottabb maradjon a tekintetem. Ezután a széleket eldolgoztam a mozgószemhéjon is használt bőrszínnel. 


Most nem csak spiráloztam, hanem kicsit felturbóztam a dolgot pár tincses műszempillával is. Ezután jött az alapozás, használtam egy enyhe pírt is és persze volt szemöldökigazítás is. Az ajkaimra egy barackos szájfényt tettem, amibe ujjal dolgoztam bele a szemnél is használt bordó szemhéjpúdert. 

Nem fotóztam le külön a felhasznált termékeket, mert úgyis a marsala a főszereplő, de ha bármi érdekel Titeket, kérdezzetek bátran!

Nektek tetszik ez a szín? Hordanátok valamilyen formában hétköznapokon?

6 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a smink! Olyan szép szemfestéseket tudsz csinálni, itt például tisztára úgy nézel ki, mint egy porcelánbaba ^^

    VálaszTörlés