piCture pOlish Paris | Lakkteszt



Ez a szépség a második lakkom volt a márkától. Mióta megvettem, többször nyúltam már érte, pedig nem sok lakkom van (sajnos), amit rövid időn belül többször is felkenek. Bevallom, nem is magába a lakkba, hanem az üvegébe szerettem bele eredetileg, ezért nem egyszer le is beszéltem magam róla. Végül mégis az enyém lett és imádom! 

Nagyításért kattints a képre!

Ahogy írtam, a külcsín fogott meg először, nem is maga az üveg, az éppen azért jó, mert egyszerű. De a képek és a Paris felirat az elején! 
11 ml, ára 3690 Ft, jelenleg is kapható a NailLand webshopján - LINK.


Ecsete hosszú és vékony, precízen lehet dolgozni vele. Két rétegben szépen fed (csak a fotókon sejlik át minimálisan a körömvég, viszont nagyon vékonyan lakkoztam) a képen is így láthatjátok, egy réteg átlátszó alaplakkon, fedőlakk nélkül. Hamar szárad, mire végeztem minden körmöm kifestésével, vihettem is fel a következő réteget.


Végül rá kellett jönnöm, nem csak a design, de maga a lakk is nagyon szép. Színe fénytől függően egyszer kicsit korallosabb, egyszer kicsit rózsaszínesebb, a benne lévő csillámok is néha ezüstösen, néha aranyosan csillannak. Fedőlakkra nincs szükségem hozzá, mert így is tartós - 3 nap után is szép volt, ami nálam nagy szó -, és szépen, talán mondhatom, hogy szinte zselésen csillog. Szuper lakk ez, nincs mit tenni, ráadásul nagyon tavaszias. Paris csodás így is, úgy is. Nektek hogy tetszik? 

3 megjegyzés: