Pupa Vamp! 203 és 205 | Szemhéjpúderteszt



Tavaly év végén nyíltak meg a Pupa első boltjai Magyarországon. Már találkoztam a márkával külföldön, sokszor nézegettem is, de valamiért sosem úgy jött össze, hogy vásároljak is valamit tőle. Viszont amikor megtudtam, hogy már itthon is lehet kapni (jó, jó, elvileg régebben is lehetett egy drogériában, de...), amint volt rá lehetőségem, benéztem egy üzletbe. Persze nem távozhattam üres kézzel. Eddig összesen három Pupa terméket vettem, most kettőt láthattok ebben a bejegyzésben.


A Pupa Vamp! egyágyas szemhéjpúderei közül elsőre megakadt a szemem ezen az élénk lilán (205). Gyönyörű, fényes darab. Aki szereti ezt a színt és valami feltűnőt szeretne viselni a szemén, talán nem is találhatna jobbat. Nem messze tőle az állványon csücsült ez a bordós darab (203), aminek visszafogottabb fénye van. Rögtön elkönyveltem marsala színűnek és jött velem haza ő is. Úgy emlékszem 2000-2500 Ft között volt darabja.

Kattints a képre a nagyobb méretért!

A csomagolás ovális, fényes, a teteje tükröződő (ami miatt nehéz fényképezni), az alja átlátszó. Kis ablakon keresztül láthatjuk, milyen színnel van dolgunk. Különben számomra olyanok, mintha kis ufo-k lennének (nézzétek meg az alsó képen, ahogy egymás mellett csücsülnek). Igaz, elég egyedi ez a kinézet, de számomra nem praktikus. Minden ilyen mono szemhéjpúderhez jár egy rövid, görbített fejű applikátor is. Bevallom, ezeket ki sem próbáltam, mert nekem nem esnek kézre és teljesen feleslegesnek is tartom őket.


Viszont amennyire nem szívlelem ezt a csomagolást, annál jobban tetszenek maguk a szemhéjpúderek. Kellemes velük dolgozni, könnyű, selymes festékek. Nem potyognak, nem kenődnek. Jól építhetőek és tartósnak is bizonyultak, szemhéjalapon ugyanúgy néztek ki még este is, mint reggel, mikor felkentem őket. 

Száraz és nedves applikátorral

Szárazon és nedvesen is használhatóak, de gyönyörűen kiadták a színüket önmagukban is, így nem próbálkoztam nedves applikátorral, csak a bejegyzés kedvéért. A lila egy húzással jobban kiadta a színét és fényesebb lett, de a bordósnál mintha visszájára sültek volna el a dolgok. Maradok a száraz használatnál, nem éri meg a macera. 

Így összességében, bár nálam a külső nem telitalálat, mert túl sok a műanyag, a terméket mégis nagyon jóra értékelném. Lehet, hogy kiugrasztom a csomagolásából és belepasszítom egy mágneses palettába. 

Van Pupa terméketek? Nektek tetszenek ezek a színek? 

2 megjegyzés: