Rossetti Bizsu | Haul



Az áprilisi PIXIBAG nem csak egy Rossetti Bizsu fülbevalót rejtett, hanem egy kupont is, amivel 1000 Ft kedvezménnyel vásárolhatunk 5000 Ft feletti rendelés esetén. Valahogy abban a pillanatban éreztem, amint megláttam a kupont, hogy ezt bizony fel fogom használni, így közelgő névnapom alkalmából megleptem magam pár szépséggel. (Olyan jó, hogy az ember akár egy egész hónap vásárlásait rá tudja fogni a szülinapjára, névnapjára!)


Leginkább fülbevalókért kattintottam a webshopra, aztán megláttam ezeket a karkötőket. A GLAMOUR-napos kívánságlistámon szerepelt a Swarovski Stardust kollekciójának karkötője, amit nem vettem meg (mily' meglepő). Viszont ezek a karláncok annyira hasonlítanak azokra! Rögtön kettő landolt a virtuális kosaramban belőlük. A barátomat át is vertem velük, egy pillanatra tényleg elhitte, hogy a "drágább verziót" vettem meg. Különben egy mágnessel kapcsolható össze ez az ékszer, amitől kicsit féltem, de nagyon erősnek bizonyult, úgyhogy már nem is gondolok arra, hogy esetleg elhagyom őket emiatt.


Bár a szarvasmánia nálam főleg karácsony környékén tombol, be kellett szereznem egyet ebből a nyakláncból. Az agancs és a fülek apró kövekkel vannak kirakva, amik még inkább vonzották a szívem. Azt hiszem, nincs mit hozzáfűzni. :)


Végre elérkeztünk a fülbevalókhoz. A vitorláshal kakukktojás, alapból olyan típusú füliket szerettem volna venni, mint a másik kettő, de olyan érdekes volt ez a hal és annyira tetszettek a szivárványos kövek rajta! A két másik pedig egyértelműen mostanság divatos darab. Szeretnék majd sminkeket készíteni hozzájuk, főleg a kék-rózsaszínhez. 


Az egész csomagért 5430 Ft-ot fizettem. Minden bizsu jó minőségű és szép. Annyira sok rondával és ócskával találkozni, az embernek kétszer meg kell gondolnia, ha ilyesmit akar interneten rendelni. Viszont a márka ékszereit és webshopját bátran ajánlom, most már van pár kiegészítőm tőlük (Müllerekben van állványuk!) és mindig szép és ép darabokat sikerült vennem. A bejegyzésben látható darabok elérhetőek itt: www.rossettibizsu.hu 

Nektek tetszik valamelyik? Van RB ékszeretek? Szoktatok bizsut hordani? 

6 megjegyzés:

  1. Éppen ma adtam én is le egy rendelést kolléganőmmel karöltve :) Én nyakláncot vettem ugyanilyen 'kristályos' változatban :) Meg sok-sok fülit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lesz ott öröm akkor. :) A nyakláncon még vacilláltam én is. Na majd egyszer. :D

      Törlés
  2. A halas füli, a karkötők, meg a szarvasos nyaklánc nagyon tetszenek :)

    VálaszTörlés
  3. A kék - rózsaszín pasztelles fülbevaló instant szerelem nálam :)

    VálaszTörlés