The Body Shop Japán cseresznyevirág | Travel Exclusive doboz



Még régebben kaptam ezt a nagyon aranyos szettet a barátomtól, azt hiszem, akkor vette, amikor Németországból repült haza. Elvileg repülőtéri exkluzív szett, máshol így egyben nem kapni, viszont külön-külön és másféle csomagokban meg lehet találni a termékeket a TBS boltokban és a webshopon is. IDE kattintva meg tudjátok nézni őket.


Japánban a cseresznyefa virágzásának régi hagyománya van; az emberek ilyenkor gyönyörködnek a cseresznye apró virágaiban (sakura) és a szirmok hullásában, például egy piknik keretein belül (ez a hanami - virágnézés). Úgy tartják, hogy akire ráhullik a cseresznyevirág, az boldog és szerencsés lesz. A képen a dobozt láthatjátok, amiben a termékek lapultak.


A szett tartalma egy zuhanypamacs, egy 60 ml-es tusológél, szintén 60 ml-es testápoló és egy 50 ml-es Eua de Toilette. A tusfürdő és a testápoló ugyanolyan, csak kicsit enyhébb illatú, mint a parfüm (talán a tusi kicsit karcosabb). Kellemes kis termékek, igazából már el is használtam őket, mióta a képek készültek. A tusi géles, bár talán picit folyósabb, mint a többi TBS tusfürdő, amit eddig próbáltam. A testápoló nagyon könnyed, nem fullasztja a bőrt, hamar beszívódik és nagyon jó alap a parfümnek. 

A parfüm virágos, kicsit gyümölcsös, édeskés, friss, igazi tavaszi-nyári, nappalra használatos illat, amit én több, mint 4 órán át éreztem. Feje fuji alma, kínai magnólia, osmanthus virág, szíve csillagjázmin, japán cseresznyefavirág, japán datolyaszilva, bázisa szantálfa, hinoki fa, gyümölcsös pézsma.

Nálam ez a tavasz illata. Különben picit becsapós, néha simán mondanám rá, hogy mintha barackos lenne. Április második felében szinte csak ezt fújkáltam nappalra és biztos, hogy nyáron is használatban marad. Ha könnyed, csajos parfümöt kerestek, bátran ajánlom, a két másik termékkel együtt. Nem csak, hogy finom illatúak, de olyan szépek is ezzel a virágos, pagodás mintával!

Szagoltatok már cseresznyevirág illatú terméket? 

6 megjegyzés:

  1. Nekem a testpermet van meg ebből az illatból, szeretem, csak azt vettem észre, hogy ha magamra fújom egy kevés idő múlva már annyira nem jó az illata, mintha megváltozna.. :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére rajtam ilyet nem csinál. Mondjuk a parfümök illata megváltozik, legtovább a szívjegy érezheti, aztán a bázis, mikor már teljesen megadja magát. Nem tudom, a testpermeteknél hogyan működik. :(

      Törlés
  2. Annyira szép a csomagolása :)
    Én nemrég használtam el a l'occitane cseresznyevirágos kézkrémet, és imádtam az illatát, szóval ezentúl ha találok valamit ebben az illatban, lehet, hogy nem fogok sokat habozni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is odavagyok a csomagolásért. Meg úgy minden szép dobozért, papírért. :D Azt a kézkrémet úgy szerettem volna kipróbálni! Biztos fini volt. :)

      Törlés
  3. Régóta kívánságlistás nálam a parfüm, remélem, hamarosan az enyém lesz, bár be kell vallanom, hogy nincs rá égetően szükségem, ha az itthoni készletet nézem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig akkor a legjobb parfümöt (vagy bármit) venni, mikor már van otthon egy csomó másik. :D

      Törlés