Mádara Become Organic szett



A Lettországból származó Mádara nagyon közeli kapcsolatot ápol a természettel. A zord körülmények között élő balti növények aktív hatóanyagok egyedülálló koncentrációját tartalmazzák. Ezek adják a Mádara készítményeinek alapját, melyek így lehetnek erősek és hatékonyak. A márka kínálatában megtalálhatóak bőrspecifikus arcápoló termékcsaládok, anti-aging krémek, test- és hajápoló termékek, Ecobaby vonala pedig a legkisebbekre is gondol. Minden termékük állatkísérletektől mentes, natúr és organikus minősítéssel (ECOCERT) rendelkezik és dermatológiailag tesztelt. 


A Become Organic szett egy arctisztító habot (normál méret, 150 ml) egy mélyhidratáló és egy éjszakai krémet (2x25 ml) tartalmaz, egy gyönyörű dobozba rejtve. /Ráadásul nem csak a doboz szép, a termékek csomagolása és maga a logó is elegáns és letisztult./ Remek betekintő csomag azok számára, akik a márkával ismerkednének és azoknak is, akik az organikus termékek világába szeretnének belekóstolni. 

Már egy ideje használom (kb. 1 hónapja), minden este ezekkel a termékekkel ápolom az arcbőröm, illetve reggel a nappali krémet használom, ha nem sminkelek aznap (heti 1-2 alkalommal sminkelek mostanában). Úgy érzem, javult a bőröm állapota, főleg azt vettem észre, hogy az orcákon lévő kis gyulladáspöttyök elkezdtek visszahúzódni, gyógyulni. A termékek nagyon jóban vannak a kombinált bőrömmel és összességében is szebbnek látom a bőrképem, mint régebben. Ráadásul reggelente is frissebbnek és puhábbnak érzem az arcbőröm.


Purifying Foam - Minden bőrtípusra ajánlott, gyengéd arctisztító hab gyógyító, gyulladáscsökkentő cickafarkkal és nyugtató kamillával. A tubusban folyékony a termék, adagoláskor a pumpa habosítja fel. Ez a pumpás módszer nem csak ezért szuper, hanem azért is, mert így az arctisztító addig nem találkozik semmivel, amíg nem akarjuk használni; nem szennyezzük be azzal, hogy belenyúlunk, stb...


Először meglepődtem, hogy egy pumpálással mennyi hab keletkezik. Bőven elég volt egy arctisztításhoz az adag. Maga a hab levegős állagú és citrusokra emlékeztető illata van. Nagyon kellemes vele arcot tisztítani,  könnyű eloszlatni az arcon, nem csíp és ami számomra a legfontosabb, nem szárít. Friss, puha bőr marad utána és a sminket is makulátlanul eltávolította.


Deep Moisture Fluid - Ez a krém 24 órás hidratálást és élénkítő hatást ígér, azonnal növeli a bőr nedvességtartalmát és meg is tartja azt egész nap. A bőr rugalmasabb és feszesebb lesz, a száraz és zsíros területek egyensúlyba kerülnek.

Ez a legerősebb illatú termék a három közül, leginkább talán a frissen nyírt fű illatára emlékeztet. Icipicit tejes állagú, könnyed, fehér krém. Reggelente kenem fel és az arcom száraz területei nem húznak estére, mint más krémekkel. A zsíros területek is rendben vannak, lassabban zsírosodnak vissza és úgy összességében tényleg mintha közelebb lenne egymáshoz a két különböző problémával küzdő terület viselkedése mostanában.


Regenerating Night Cream - Antioxidánsokkal teli éjszakai hidratáló és regeneráló krém. Helyreállítja a bőrsérüléseket, elősegíti a sejtek megújulását, csökkenti a már látható finom vonalakat, apró ráncokat. 

Ennek kicsit visszafogottabb illata van, a mélyhidratálónál sűrűbb, de még így is nagyon lágy, könnyed krém. Pár éjszakai krémet kipróbáltam már idén, de minden reggelre jobban bezsírosodott az orrom környéke, mint bármikor máskor. Ezzel viszont csak picit zsírosodnak vissza az arra hajlamos részek, a többi terület pedig kellemes tapintású lesz. 

Összességében nagyon szimpatikus szett ez, ha muszáj lenne kedvencet választanom belőle, akkor a mélyhidratálóra tenném le a voksomat. Tökéletes nappalra és sok más krémhez képest igazi felüdülés használni. Ráadásul úgy teszi a dolgát, hogy semmiféle szérumot sem használok alá. Bár mindhárom termékről pozitív véleménnyel vagyok és a bőröm is szépen javulásnak indult, úgyhogy nem lehet okom panaszra. Ezt a szettet fogom kombinálni egy új BHA termékkel és remélem, hogy arról számolhatok be majd Nektek, hogy minden gondom megoldódott. 

A Mádara termékeit megtaláljátok a Natural Skin felületein. Weboldal és webshop: LINK Faceook: LINK  Illetve Mádara Facebook: LINK

Használtok organikus termékeket? Találkoztatok már a márkával? 

0 megjegyzés: