PIXIBAG FESTIVAL | Unboxing videó


Júliusban a Pixibag egy különleges kiadással jelentkezik, melyben mindent megtalálhatunk, amiben egy fesztiválra szükségünk lehet. Most nem neszesszerben, hanem egy hátizsákban kapjuk a termékeket, amivel akár neki is vághatunk egy fesztiválnak/nyaralásnak. 


Bontogatós videót csináltam a meglepetészsákról, ha szeretnétek tudni, mi volt benne, nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb! Ha nem működne a videó, IDE kattintva meg tudjátok nézni a YouTube csatornámon. :) 


Nina Ricci Les Délíces de Nina illatminta 1,5 ml
Rossetti Bizsu hajgumi és kendő szett
Kneipp Derűs nap aroma tusfürdő (citromos) 75 ml
Caosept Kéz- és bőrfertőtlenítő gél 110 ml
Signal White Now Gold! fogkrém 50 ml
Borotalco izzadásgátló dezodor 45 ml
Dr Kelen Napozási utáni balzsam allantoinnal 150 ml
Aussie Hullámosító hajspray 150 ml

A dezodorhoz tennék még pár mondatot. Amikor tavaly nyaraltunk, egy csapat olasz fiatal üdült a falszomszédságunkban és minden lánynál ilyen dezodor volt és volt egy kis mondókájuk is hozzá, aminek ha a végére értek, lefújtak mindent, amit csak értek. Simán buliztak csak egy dezodorral is, nagyon vicces volt. :) 

Összességében nagyon jól összeszedett csomagot kaptunk; az ember lánya ebbe még beledobja a "női túlélőfelszerelést" és a fogkeféjét és talán már neki is vághat egy fesztiválnak. Maga a hátizsák pedig fantasztikusan jó, a felirat ezen a sötét alapon annyira hangulatos! Nekem nagyon tetszik és bár fesztiválra nem megyek, biztos lesz olyan alkalom, amikor éppen egy ilyen "beledobálom és futok" zsákra lesz szükségem. 

Megrendeltétek ezt a Pixit? Nektek tetszik belőle valamelyik termék? Használjátok/szeretitek esetleg valamelyiket?

0 megjegyzés: