Megoldás zsíros hajra | Sentiree



Sokszor hallhattátok már tőlem, hogy egyszerűen nem tudok mit kezdeni a gyorsan zsírosodó hajammal. Mindig próbáltam sampont váltani, hajszeszt, speciálisan zsíros hajra való termékeket használni, de sokszor ezek nemhogy nem váltak be, még rontottak is a helyzeten, szárították a hajamat, irritálták a fejbőrömet, a hajtövem pedig ugyanúgy zsírosodott, mint addig. 

Nagyon megörültem, amikor lehetőségem nyílt kipróbálni a Sentiree Hajregeneráló Oldatot, mert onnantól, hogy először találkoztam vele egy közösségi oldalon, motoszkált bennem a gondolat, hogy érdemes lenne tenni vele egy próbát. 


Több, mint egy hónapig (amíg a 100 ml tartott) teszteltem a terméket. Ebben a videóban elmondom róla a véleményemet, a tapasztalataimat. Nézzétek meg a videót és/vagy görgessetek lejjebb az írott verzióért és a termékinformációkért! Ha a videó nem működik, kattintsatok IDE és nézzétek meg a YouTube csatornámon! 


A Sentiree Hair Master hajregeneráló oldat speciális hatóanyagainak köszönhetően visszaállítja a fejbőr semleges ph értékét, vitaminokkal tölti fel a hajhagymákat, így segít a zsíros, korpás hajon, illetve a hajhulláson. Rendszeres használattal 2-3 hét alatt segíthet a túlzott zsírosodáson és a korpán, a fejbőrön jelentkező irritációt, viszketést és seborrhoeat pedig már pár használattal segíthet enyhíteni, elmúlasztani. Először megtisztítja a fejbőrt a káros lerakódásoktól, miközben védi és hidratálja is. Ezután megújulásra készteti a fejbőrt, így állítva helyre a megfelelő vérkeringést, ami biztosítja a folyamatos tápanyag és oxigénellátást. 

Az oldat használata nagyon egyszerű, a terméket alaposan fel kell rázni, majd a szórófej segítségével a fejbőrre kell permetezni. Ezután, hogy még jobban eloszlassuk a terméket, gyengéden be kell masszírozni, majd átfésülni a hajat. Míg meg nem szárad, úgy fog kinézni a frizuránk, mintha nagyon zsíros vagy vizes lenne, de ez csak pár percig tart. Fontos, hogy a kezelés után 3-4 órán belül ne mossunk hajat, hagyjuk hatni a készítményt. Használjuk naponta egyszer, a gyorsabb javulás érdekében pedig naponta kétszer.

A leírásban található információk a készítmény hivatalos honlapjáról valók. Itt minden egyéb információt, hasznos leírásokat és rendelési lehetőséget is megtaláltok. www.sentiree.com 


A Sentiree egy egyszerű, de nagyszerű műanyag flakonban érkezik meg hozzánk. Semmi felesleges díszítés vagy felirat, az elején a logó és a termékmegnevezés, a hátulján az összetevők és forgalmazói információk. A tetején található szórófej segítségével könnyű használni, egyszerűen csak a fejbőrünkre kell permetezni a készítményt, majd gyengéden bemasszírozni. Maga az oldat egy zöldes színű, híg folyadék, olyan illattal, mint amit akkor érez az ember, amikor belép egy fodrászatba. A 100 ml-es készítmény ára 11.690 Ft.

A napi egyszeri használat mellett döntöttem, így majdnem 5 hétig volt elég a 100 ml-es oldat. Az első változással két hét után találkoztam, amikor is hajmosás közben azt vettem észre, hogy már az első samponozáskor gyönyörűen felhabzik a sampon a hajamon. Mióta gyorsan zsírosodik a hajam (15-16 éves korom óta), dupla hajmosó vagyok; samponozok és öblítek, samponozok és öblítek. Erre azért volt szükségem, mert egy samponozással sosem lett teljesen tiszta a hajam, nem habzott fel rendesen a termék. Amikor észrevettem, hogy már az első körben gazdag hab keletkezett, úgy döntöttem, lemosom és megszárítom a hajam. Azóta sem tértem vissza a régi módszerhez, így nem csak a samponnal, de az időmmel is spórolok, illetve azóta nem vagyok rest balzsamot sem használni (régen ez már a 3. lemosást jelentette egy hajmosás alkalmával és mit ne mondjak, nagyon nem szerettem). 

Az oldat használata előtt általában  kétnaponta mostam hajat, a második napon már volt, hogy száraz sampont kellett használnom, hogy szalonképesnek érezzem a megjelenésem. Illetve, ha nagyon elmérgesedett a helyzet, akár már naponta is meg kellett mosnom a hajam. Ha a második napon véletlenül túljutottam mosás/instant mosás nélkül, akkor a harmadik napon használtam hintőport vagy száraz sampont, de akkor már nem segített ez a megoldás sem maradéktalanul és fel is kellett copfoztam a hajam. 


A képeken: A Sentiree használata előtt, hajmosás után 2 nappal és a Sentiree használata után, hajmosás után 2 nappal. Mindkét képen hátra van kötve a hajam, de az első képen annyira zsíros, hogy feszesen megáll a copfban. A második képen viszont még annyira friss, hogy a tincsek kicsúsznak a hajgumiból.

Szorgalmasan használtam a Sentiree-t több, mint 1 hónapon át, de nem igazán koncentráltam rá a dologra, így egyszer csak azt vettem észre, hogy nem is tudom, mikor mostam utoljára hajat, de biztos, hogy nem tegnap. Nem is tegnapelőtt. Az eredmény végül 3 nap mosás és száraz sampon nélkül, de ez 40 fokban. Mikor kicsit visszaesett a hőmérséklet, 4 napig is ki tudtam tolni a következő hajmosást.

Már elfogyott az oldat, mikor babahajakkal találkoztam a fejem tetején. Többször láttam friss hajszálakat a frufrum területén, de a fejem tetején - akárhogy is gondolkodom - már vagy két éve nem bukkantak fel. 


Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel, betartotta, amit ígér, ehhez kétség sem férhet. Mikor elkezdtem használni, bele sem gondoltam igazán, hogyha tényleg hat, mennyire boldog leszek. Sajnos az állandó hajmosás elég lehangoló volt számomra, illetve a mindennapjaimra is hatással volt az, hogy a hajam egyik napról a másikra zsírosodott és ápolatlannak éreztem magam emiatt. Mert valljuk be, felcopfozzuk a hajunkat, ha már nem szalonképes, azt mondjuk a tükör előtt, hogy "jól van, jó lesz ez ma még így", de ha napközben egy kósza pillantást vetünk magunkra egy tükröződő felületen, nem biztos, hogy ugyanolyan rózsásnak látjuk a helyzetet, mint reggel. 

Nagyon örülök, hogy kipróbálhattam a Sentiree-t, annak pedig pláne, hogy ennyire bevált. Bátran ajánlom, ha hasonló problémátok van. Ahogy minden olyan terméknél, ami hosszútávú hatást biztosít, itt is frissíteni fogom a bejegyzést, ha valami történik. Pl.: újrakezdődik a zsírosodás, stb.

Gyorsan zsírosodik a hajatok? Van rá bevált praktikátok, terméketek? Kipróbálnátok a Sentiree oldatot? 

3 megjegyzés:

  1. Szia, arra lennék kíváncsi, hogy azóta is tart az eredmény? újravetted?Nem szokta meg idovel a hajad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Az első flakon után elhasználtam fenntartó kezelésként még egyet (ritkábban használva). Utána abbahagytam, de még mindig élvezem a hatását, mostanában 3 naponta mosok hajat. A termék eltávolítja a szennyeződéseket a fejbőrről, ha abbahagyod akkor fog újra visszaállni a kezdő állapotra, amikor "visszakoszosodik" a fejbőröd. Attól nem hiszem, hogy kellene tartani, hogy megszokod a terméket és azért nem lesz hatásos egy idő után.

      Törlés